Jump to content

markuz81

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 1. Hej! Länge varit en passiv tittare på denna forum. Är bara lite nyfiken och vill kolla om det fanns några själar som bygger miniatyr scener och filmar/fotar dem. Tack för mig!
 2. Mycket bra svar, ju tyngre desto bättre. Mycket bra att veta! Tack! :) Börjar nästan tappa hoppet här, har man ej möjlighet att känna och pröva så vet man inte hur det kommer bli. Är orolig att jag inte kommer orka hålla en tung en. Man kanske ska börja fundera på en drönare istället..=p God Natt!
 3. Tackar för tipset! :) En sista fråga till er erfarna och intresserade. spelar det någon roll vilken sorts tyngd det är på glidecamen? Menar att på vissa nya som kommit ut så har de 3 ben. Jämnfört med "släden" som de vanliga glidecamen har. tacksam för svar!
 4. Tusen tack för era svar! :) Håller med om att det finns jätte många kopior därute, hoppades därför att ett begränsad antal i en butik skulle bestämma min köp hehe. Tack för länken! Det är mycket frestande att beställa utomlands men jag har aldrig gjort det och tvekar pga av de problem som andra har haft när det gäller kostnaden med tex tull & moms osv. Hmm era inlägg fick mig att tänka och ska fundera vidare. Återigen tack så mycket för era inputs! :)
 5. Hej Alla glada och filmintresserade! Först och främst beklagar om jag stavar/skriver taskigt! Och om det här är på fel tråd. Jag har också för mig att jag skrev något liknande inlägg för nåt år sen men, kan inte hitta den tråden. Har också sökt men inte hitta något liknande tråd/fråga. Mitt hobby om jag hinner är att filma/fota, klippa ihop och färgkorrigera. Jag använder mig av en Canon 550D. Och jag har nu sen länge varit intresserad att köpa en Steadicam/Glidecam. Har i flera år med pausintervaller googlat, youtubat och försökt hitta en butik i sverige som man kan beställa ifrån
 6. Säkert hänt förut..säkert nån som nämt det tidigare..och så är det lite inspirerat från det som skrev det tidigare här. Men kanske tjejen blir jagad av kriminella...killen av polisen...de springer in i nåt ställe som har en toalett..båda springer in samtidig i toaletten och båda försöker trycka sig för att sen inse vad som hänt..båda tittar flåsande på varandra medans man hör hur polisen och de kriminella springer förbi och tappar bort dom =)
 7. Vilket bra manus =D Som sagt det låter lite som att iden har använts förut..och om det har använts förut så gör det inget för den är mysig underhållande och rolig för bara stunden! =) ..kul om han säger ja vad ville du och hon vänder sig om och brölar ut nåt rymdaktigt alien a la chewbacca ljud...för att sen vakna upp helt svettig..allt var en mardröm..och hon ligger brevid och sover..allt är som det ska ..eller? ;D skön manus annars! ska du lägga ut klippet på youtube och bli känd? =p cheers!
×
×
 • Create New...