Gå till innehåll

krukvaext

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

Utmärkelser för krukvaext

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. krukvaext

    5:55, kortfilm

    Tackar, kul att höra!
  2. Förstår idén, men videon var alldeles för lång. Tog alldeles för lång tid för någonting att hända. Musiken fungerade bra, men det var lite irriterande i vissa partier då det verkade byggas upp för att sedan tona ut lite.
  3. 5:55. Fragment, minnesbilder. Typ. Tolka fritt och kom gärna med frågor! Filmat och redigerat en vecka för projektarbetet sista året på gymnasiet, 2008. Ute i sista minuten som vanligt - filmen var inte riktigt menad att bli ja, så som den är nu, men det blev som det blev. Filmen är lite över tre minuter lång.
  4. Tack. Håller med om rösten, den suger verkligen, men det är smällar man får ta. Gällande närbildsscenerna så var tanken aldrig att de skulle vara typiska stillbilder, utan snarare raka motsatsen.
  5. -- borttaget på grund av lite copyright infringement. Återkommer.
  6. Ljudet i videon var anpassat efter själva visningsdagen eftersom den då skulle visas med de andra filmer som deltog, så valde man att ha alla i ungefär samma nivå så att man skulle slippa krångla med volymen inför varje film, och jag glömde att korrigera ljudet efter det. Fast jo, pianot var enormt hög märkte jag som nu i efterhand, satan :O Kan förstå gällande texten men det är mestadels (tycker jag) pga Youtube's komprimering, kan knappt själv se vad som står... man hinner då uppfatta texten klart och gott när den är sedd normalt, någorlunda, såvida man inte är väldigt långsam. Tack dock!
  7. 28 procent. En experimentell kortfilm om en knarkare och känslan av att vara fast... öh, typ. Väldigt tafatt sammanfattad, filmade alltför lite och spelade in alldeles för lite ljud, därav alla avbrott. The Ring-inspirerad, någorlunda. Vinnare av PEFF 2007 (Piteås Elev Film Festival) i kategorin Gymnasie, Öppen Klass. http://www.youtube.com/watch?v=LJwKTyev_1E http://img106.imageshack.us/img106/1529/remsaym6.jpg Format: Flash, Youtube Längd: 4 min, 4 sek Storlek: 10,4 mb Utrustning: Panasonic DVX100 (tror jag), Final Cut Express
  8. [im g]http://img106.imageshack.us/my.php?image=remsaym6.jpg[/img] är hur jag har skrivit.. eller månne det vara fel? http://img106.imageshack.us/my.php?image=remsaym6.jpg Vad innebär url-tag?
  9. IMG-taggen verkar inte fungera för mig då bilden dyker upp som en länk, och inte som en bild. Några råd?
×
×
  • Skapa nytt...