Gå till innehåll

somnombulance

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Göteborg

Utmärkelser för somnombulance

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Har gjort några ändrigar, se och kommentera gärna: Angående musiken så låter jag den vara kvar än så länge.
  2. OK tack för åsikterna! Just variationen har jag funderat över själv för när man har sett materialet en miljard gånger är det svårt att veta hur det uppfattas av andra. Tillbaka till klippandet.
  3. Det lutar åt en ny kamera snart och idag snubblade jag över Sony HDR-AX2000E. Den verkar ju bra. Någon som har känt på den eller kan komma med några tankar kring den kameran? Det som lockar mest är... tja, allt möjligt. 3 st 1/3"-CMOS i en även i övrigt väldigt kraftfull liten kamera gör så att det vattnas i munnen. Och en till grej: vet någon om min Redrock m2-adapter kommer passa ihop med kameran?
  4. Jag har knåpat ihop en första showreel efter en flytt till Italien och tänkte kolla här om någon har några synpunkter innan jag börjar skicka ut den. Det handlar främst om musikvideor. Jag är tacksam för alla kommentarer! EDIT: (jag har bytt länken till en omklippt version efter kommentarer)
  5. Jag skrev det här i vanliga videoredigeringsforumet först men slänger in en kopia här också ifall någon kan tänkas veta något... ------------------------ Jag är ingen expert på AE men jag hoppas att någon kan hjälpa mig med det här problemet: Jag håller på med en komposition i AE CS4 som sedan ska in i ett projekt jag klipper i Premiere Pro CS3. Men när jag renderar ut klippet från AE så blir det skitfult. Det blir konstiga ränder på saker som rör sig (se bifogad bild). Man ser störningarna till och med redan i bildfönstret vid renderingskön i AE när man har kört igång renderingen. Det hade kunnat vara en klantgrej om det inte vore för att ränderna går åt fel håll och är ganska breda. Väldigt märkligt. Lite info: Originalklippet är en avi 1920x1080 interlaced, upper field first square pixels I AE har jag valt HDTV 1080 25 (1920x1080, square pixels, 25fps) och när jag jobbar med kompositionen ser man att AE har tolkat field ordern rätt. Jag har provat att rendera ut både som AVI och MOV och att fucka runt med field order i renderingsinställningarna (inkl lämna dem på "off") samt både cinepak-codec och utan kompression. Jag skulle vara väldigt tacksam om någon kunde hjälpa mig... Vad kan det vara som har blivit fel?
  6. Jag är ingen expert på AE men jag hoppas att någon kan hjälpa mig med det här problemet: Jag håller på med en komposition i AE CS4 som sedan ska in i ett projekt jag klipper i Premiere Pro CS3. Men när jag renderar ut klippet från AE så blir det skitfult. Det blir konstiga ränder på saker som rör sig (se bifogad bild). Man ser störningarna till och med redan i bildfönstret vid renderingskön i AE när man har kört igång renderingen. Det hade kunnat vara en klantgrej om det inte vore för att ränderna går åt fel håll och är ganska breda. Väldigt märkligt. Lite info: Originalklippet är en avi 1920x1080 interlaced, upper field first square pixels I AE har jag valt HDTV 1080 25 (1920x1080, square pixels, 25fps) och när jag jobbar med kompositionen ser man att AE har tolkat field ordern rätt. Jag har provat att rendera ut både som AVI och MOV och att fucka runt med field order i renderingsinställningarna (inkl lämna dem på "off") samt både cinepak-codec och utan kompression. Jag skulle vara väldigt tacksam om någon kunde hjälpa mig... Vad kan det vara som har blivit fel?
×
×
  • Skapa nytt...