Gå till innehåll

LiRo

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev medlem

Utmärkelser för LiRo

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Japp, jag menar HDV. Tack för att du påpekade det Vandraren:). Men nu har jag två olika svar och skulle vara tacksam för mer åsikter och namn på bra externa hårddiskar. -EDIT- Jag undrar även vilka ingångar som behövs. Behöver både datorn och den externa hårddisken ha Firewire och hur överför man alla klipp till den externa hårddisken på bästa sätt?
  2. Hej alla. Jag har för närvarande en bra dator prestandamässigt men lite knapert om minne. Går det att köpa en Extern Hårddisk och lägga in klippen från kameran till den och redigera bra och flytande HDV? Ifall det går, har ni några bra tips på en Extern Hårddisk?
  3. ok, tack för all hjälp Anton :)
  4. LiRo

    Canon HV-20

    Jag har kollat igenom de flesta av alla 16 sidorna här nogrannt och om jag förstår er rätt så är Canon HV-20 ett bättre val än Sony HDR-HC7? Vad är skillnaderna ?
  5. Ok, tack Anton. Btw, vet du något bra ställe där man skulle kunna köpa Hdr-hc7? ps. Är det någon skillnad på HDR-HC7 och HDR-HC7E?
  6. Hej! Jag ska köpa en ny videokamera, nu behöver jag eran hjälp att bestämma vilken. Jag har kollat mycket på Sonys kameror och tycker att de verkar hålla bra standard. De modeller som jag har kollat främst på är HDR-SR7E,HDR-SR8E och HDR-HC7E. Jag har bra dator och kommer att redigera videorna/filmerna ganska mycket i dator. Är HDV bättre att redigera än Hårddisk-baserad HDvideo? Och nu till den viktigaste frågan, Vilken av dessa modeller tycker ni att jag ska köpa? Tack i förväg för svaren :)
  7. Hej! Jag ska köpa en ny videokamera, nu behöver jag eran hjälp att bestämma vilken. Jag har kollat mycket på Sonys kameror och tycker att de verkar hålla bra standard. De modeller som jag har kollat främst på är HDR-SR7E,HDR-SR8E och HDR-HC7E. Jag har bra dator och kommer att redigera videorna/filmerna ganska mycket i dator. Är HDV bättre att redigera än Hårddisk-baserad HDvideo? Och nu till den viktigaste frågan, Vilken av dessa modeller tycker ni att jag ska köpa? Tack i förväg för svaren :)
  8. Hej! Jag fyller snart år och vill ha lite tips om vilken videokamera jag ska önska mig. Jag är inget proffs men har ändå krav på att kameran har bra kvalitet och att videon som spelas in klarar av att redigeras mycket i datorn senare. Här kommer lite frågor: Är DV eller DVD bäst om man ska redigera filmerna i datorn? Är FXhomes effektprogram av bra kvalitet d.v.s. VisionLab, CompositeLab och EffectsLab? Kan man använda Greenscreen på en budgetkamera? Kameran ska ligga i prisklassen mellan 2500-4000, desto lägre desto bättre. Den måste kunnas redigeras. Micingång är ett stort plus. Filmerna kommer sedan läggas ut på internet och ibland på DVD. Den kommer användas för reportage, kortfilmer och semesterfilmer. Tack i förhand för svaren :) ( Att svara på en av frågorna eller nämna en bra kameras namn är bättre än att inte svara alls ;) )
×
×
  • Skapa nytt...