Gå till innehåll

skoter_emil

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Utmärkelser för skoter_emil

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Har samma problem än! Hur får jag materialet som jag för över till datorn från en hd filmkamera att funka i redigerings pogramet. funkar ej när man ska redigera det i element 1.0 "file not suported" Hur gör jag om materialet till ett annat format ?
  2. när man för över det blir det i winamp media file?? Finns det inget pogram där man gör om det formatet till nå annat typ avi???
  3. ja mini dv verkar vara bättre. Men vi har filmat då vi gör bakåtvolt med skoter och cross på hdd kameran. Det måste finnas nåt pogram som gör om filen (Fil typ Winamp media file) så att det går att redigera det...? Bakåtvolt med skoter är inte nå man gör flera gånger !!
  4. Har ett problem vet nån nåt pogram typ video encoder eller nå?? Som kan göra om Winamp media file till avi eller mpeg. Redigerar med adobe element 1.0 förde över material via firewire förut men då var det miniDV band. Nu har jag en ny kamera en hårddisks kamera å den har ju inget firewire endast usb och redigerings pogramet hittar det inte när man ska föra över materialet file not suported???
  5. smid filmat, redigerat och åkt... tummen upp
  6. hej jag har ett problem..... jag redigerar och filmar skoter ,motocross och bil filmer mm mm mm. Vi har filmat med några vanliga filmkameror panasonic nv-gs17 , Canon MV 960 åsså några andra vanliga kameror. Alla har miniDV, då har jag fört över materialet via firevire . Men nu har vi en ny kamera (jvc hdd) där man lagrar allt på en inbygd hård disk. Men det vart problem när man ska föra över materialet jag är ingen specialist på det här. Jag kör med ADOBE.PREMIERE.PRO.V 2.0 å kameran har inget firevire bara USB så när man ska föra över materialet för man bara över det som en extern hårddisk. Pogramet kan inte läsa det (File not suported) så det går inte att redigera det. Har provar även med ADOBE PREMIERE ELEMENTS 1.0 och ADOBE PREMIERE PRO 1,5. När jag har fört över filerna är det i formatet Winamp media file. ska jag göra om det till nå annat typ avi hur gör man det? Är som sagt ingen expert än...
×
×
  • Skapa nytt...