Jump to content

Deltatracker

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Googla har jag också gjort, tack ändå. Tänkte mest om någon har köpt själv och vet var det finns till bra pris. Det finns många företag som hyr ut, men jag är i behov av att köpa. Fler tips mottages tacksamt.
  2. Funderar på att köpa några Arri Fresnel 300W. Är dock inte så kunnig på vilka som säljer dessa och vem som brukar ge bäst pris. Tacksam för tips.
  3. Har själv haft självlödda men dessa har strulat efter ett tag med glapp. Vill man inte löda själv så kan man köpa färdiga: http://www.scandinavianphoto.se/product/item.aspx?iID=1562744
  4. Skulle inte rekommendera att använda bakplåtspapper. Det kan funka som en nödlösning men är inte bra ur brandsäkerhetssynpunkt. Även om det tål värme så skall man inte jämföra ugnens värme med värmen från en lampa. En lampa kan vara så mycket och värmen från en del lampor kan få bakplåtspappret att börja ryka och av egen erfarenhet så är det inte så roligt när man plötsligt upptäcker att det ryker och det centrala brandlarmet i byggnaden går. Bättre att köpa ett filter som är gjort för att finnas framför lampor. Finns på rulle.
×
×
  • Create New...