Gå till innehåll

Mahogny Productions

Medlemmar
  • Inlägg

    54
  • Blev medlem

Inlägg postad av Mahogny Productions

  1. Hej!

    Jag har googlat rundor nu och hittar fortfarande inte en effekt.

    Om ni har sett introt till action serien "24" med siffrorna så är det den jag söker efter.

    Jag har After Effects och dom flesta andra adobe programen. Om någon nu känner till en bra tutorial till detta hade det varit underbart :)

     

    /andre

  2. Vi filmade en scen i utanför skolan vi går på. Det var en lekplats och ingen syndes alls. Det var också en helt vanlig scen där bara två människor går förbi och säger "hej" till varandra. Vi la hela filmen på youtube och nästa vecka blev vi kallade till rektorn som hotade med att polisanmälla oss om vi inte tog väck filmen... lite snopet.. men hade dem igentligen något att säga till om?

  3. Tack!! Verkligen, Tack så mycket :D ,, ni har alla varit till stor hjälp :) ..

     

    Detta är enkelt förklarat och kommer förmodligen inte ge något snyggt resultat.
    Nejdå,, hade inte förväntat mig några stora underverk :p ,, men vad är det som behövs läras för att få det lite snyggare?
  4. Jättebra,,, men om jag inte sagt det redan så är jag ultra-newbie.. Så när jag väl skaffat min modell och importerat den i blender/3ds då exporterar jag det till en motion tracker i targa format.. men hur animerar jag saken så den t.ex kör?

  5. Hej!

    Nu har jag surfat lite och hittat några riktigt fina 3d modeller.

    Nu är frågan,, hur sätter jag in dessa i en film?

    Jag är totalt nybörjare och har för tillfället Blender och Premiere och After Effects, men har en kompis som kan låna ut sitt 3ds Max.

    Jag vill alltså veta hur man sätter i t.ex en 3d bil i en scen filmad i verkligheten och sedan sätta i bilen och göra så att det ser ut som den susar förbi.

     

    Tack på förhand ;) ,

    André

  6. nu var jag inne på modelguns.co.uk och fastnade direkt för att köpa en M16 och en Desert Eagle. Men nu undrar jag om dessa är lagliga i Sverige eller kräver licens. Vad skulle tullen säga om dom öppnar upp paketen? Eller det händer inte eftersom det är ett paket inom E.U?

×
×
  • Skapa nytt...