Gå till innehåll

T.R

Medlemmar
  • Inlägg

    39
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    1

T.R vann dagen senast den 1 juli 2007

T.R hade det mest gillade innehållet!

Personlig information

Filmskapande

  • Influenser
    Star wars, Steve Johson
  • Intressen
    Allt som involverar film.

Utmärkelser för T.R

Bidragsgivare

Bidragsgivare (5/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Adan

    Hej!

    Såg i en gammal forum-tråd från 2006 att du då hade fake-sprutor till salu. Finns de fortfarande? Vi behöver nämligen en till kortfilmen Joe Odd som ska spelas in andra veckan i augusti. Du kan läsa mer på projektet här: http://www.joeodd.com.

     

    Svara gärna till min vanliga mail: amanda.leissner@gmail.com

  2. T.R

    Film om känd person, rättigheter?

    OK, tack för svaret! :)
  3. Hej En liten kort fråga till någon som kanske vet lite om det här?! Om man vill göra en film som ska handla om en känd person (som är död nu), behövs det några speciella rättigheter för det? Eller har man rätt att skriva om vad man vill och sen göra film på det? Några av personerna i den kända personens liv lever än i dag och dem kommer också att vara med i filmen som rollfigurer, vad gäller här? Jag hörde en gång av en regisör/manusförfattare, att det är alltid bra att ha medgivande från familjen till personen som filmen ska handla om...men absolut inte nödvändigt! Tack på förhand
  4. Nä inget specielt, bara att du säger "maj" och "daj"....jag är själv från Skåne, men bor sen många år tillbaka i Örebro.
  5. Jmalmsten, skicka ett PM eller mail ang vad du ska ha den till och vad du planerar! Vi ska nog lösa det. Insaniac, e du från Skåne?
  6. Det känns lite som om min tråd är kapad?! ;) Mina "pickadoller" finns fortfarande att hyra, skicka mail eller PM ang vad du ska göra så pratar vi mer om HUR vi kan lösa det.
  7. Jag tar gärna det privat över telefon eller mail. Jag vill också veta VAD man ska göra, hur scenen ser ut o.s.v. Man få räkna med att det kostar en del om man ska skjuta mycket, sen ser jag gärna att jag är med. Om jag hyr ut utan att vara med så måste personen jag hyr ut till vara minst 18år. Men det krävs nästan en kunnig om något skulle hända eller om något behövas fixas på plats så att säga.
  8. Hej, Om du letar efter vapen till din produktion, så behöver du inte leta mer. Jag har för tillfället två vapen, en Beretta 92fs, en vanlig automat pistol. Och en UZI, ett ganska vanligt "gangster" eller "bad guy" vapen. Dem fungerar exakt som riktiga vapen, enda undantaget är att det inte skjuts ut något från pipan. Mantel rörelse, magasin med patroner i, hylsorna spottas ut som på en riktig, det ryker etc etc. Eftersom det fungerar precis som ett riktigt vapen så får man även en riktig rekyl också! UZI'n skjuter slut på 30 skott under 2 sekunder på full auto. http://www.rubomdesign.se/jpg/Beretta%2092fs.jpg http://www.rubomdesign.se/jpg/UZI.jpg För den som är intresserad, och vill ha lite mer information var vänlig och kontakta mig via PM. Tack för intresset!
  9. Du kan i prinsip bygga med vad du tycker bäst om själv. Har du ingen ritning på hur den ska se ut? Det kan bli lättare att hjälpa dig om man får se hur det ska vara i slutändan.
  10. "Pappert" som Gorse talar om har många namn, ibland säger man "hård och lätt" eller "foamcore".... Jag vet att dem har sånt på Matton. Men det är bättre att använda sig av plast plattor som finns i olika hobby affärer. Sen vad det gäller att ta delar från model kit (det heter kit bash) så är det en mycket bra ide! Alla hollywood byggda modeler görs på detta sätt, det kan lätt bli dyrt att göra på det sätter för man måste köpa en massa model byggsatser för att få många olika delar att använda sig av. Och om du ska bygga ett rymdskepp så bygg det så stort som möjligt, om det är för litet så ser man med en gång i bild att det är en model. Minst 1/6 skala. Jag har scratch byggt många olika modeller, så undrar du något så hjälper jag gärna till..............bara så du vet, det tar väldigt lång tid att bygga något sådant. Här nedan är en model som jag byggt. Första bilden är på orginalet som jag försökte att kopiera, andra bilden är min model när den är primad. Om du gillade Star Wars kanske du känner igen skeppet? http://www.rubomdesign.se/jpg/car1.jpg http://www.rubomdesign.se/jpg/CCFIN.jpg
  11. Socker glas: 2 dl vatten 1 dl sirap (vit sirap) 3,5 dl Socker 1/4 tesked Cream of tartar Detta är ett mycket gamalt sätt att göra glas på, och inte så bra! Det blir lätt bubblor i glaset. Jag har gjort flaskor av glas plast förut, jag kanske skulle göra några och sälja här??
  12. Jag har 3st "fake sprutor" till salu! Jag har sänkt priset på dem så att dem ska sälja, priset är nu 50kr st + porto ca 15kr. Om någon fortfarande är intreserad så skicka ett PM.
  13. One more time - Why take a chance? ;) Om det finns sätt som är helt ofarliga....plus är enkla att utföra, och ser helt OK ut!
  14. Jag tänkte bara kolla om intresset är kvar????? Vad jag mins så ville 3st ha, men nu verkar ingen vara intreserad! Dem som ville ha kan höra av sig till mig.
×
×
  • Skapa nytt...