Gå till innehåll

impegas.se

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av impegas.se

  1. impegas.se

    Skaterdolly test

    Kul grej du byggt ihop, funkar ju bra också ! Mvh nicke
  2. Det står på YouTube.com vilka format som man ska ha på filmen för att uppnå bästa möjliga resultat.
  3. Hej =) Detta var del 2 i en serie teasers som kommer på den bilen och i denna valde jag att ha det lite i slow-motion. Men tack för kritiken, den skiljer sig enormt mkt från det jag får höra från "bilfolket" som tycker att allt man gör är bra. Själva filmen kommer bli fartfylld och snabb musik =) Mvh Nicke
  4. Går det inte att göra ett layer i PhotoShop som är tranparent och som har 720x576 i storlek (om det nu är det formatet filmen har) och sen bara göra en logga i det hörnet man vill ha den i. Sen bara lägga den "bilden" i etteget spår ?
  5. Info : Har filmat lite på en polares Bmw E30-325 (Tic) och håller på att göra en lite längre film på bilen. Själva filmen kommer innehålla allt från gatkörning till bankörning. Längd : 1.22min Storlek : Stream Format : YouTube.com Bilder : Bild 1. http://impegas.se/Voodoofilm/001.jpg Bild 2. http://impegas.se/Voodoofilm/002.jpg Bild 3. http://impegas.se/Voodoofilm/003.jpg Länk till filmen : http://www.youtube.com/watch?v=e8csMPfLPfU Jag är tacksam för all kritik om vad som är dåligt och vad jag kan göra bättre etc. Mvh Nicke.
×
×
  • Skapa nytt...