Jump to content

namn_efternamn

Members
 • Posts

  6
 • Joined

Personlig information

 • City
  Halmstad
 • Job/title
  Student/Medie&Kommunikationsvetenskap
 • Name
  Kenan Ganic

Filmskapande

 • Influences
  Harrison's Flowers, The Godfather, "Bedragaren"
 • Gear
  Sony HDR-SR10, Adobe Premiere Pro CS4, Nikon D80
 • Interests
  Musik, Film

namn_efternamn's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Grattis Lump! Min film kom inte med i urvalet. Väldigt tråkigt. Skall se om jag kan komma till Lund ändå och titta! Ha det bra!
 2. Första dialogen "HANS (in German) Heil..." Varför har du med (in German) där? Heil har jag för mig är ett internationellt ord, precis som pizza och taxi. :) Men hur som helst, heh, speler ju ingen roll för själva historien, men det vara bara en sak jag undrade. Du skriver att tåget är "in the middle of nowhere" men i nästa ögonblick går Sven in i ett ticket office. Jag tycker det borde finnas med i inledningen. "A Red haired woman in her mid 40s opens the door", kvinnan som heter Anna. Jag tycker du borde beskriva henne mycket mera detaljerat än "a red hair........." Jag läser just nu "Borta med vinden" där författarinnan ägnar sig flera sidor åt att beskriva miljön och hur Scarlett är klädd. Jag vet att man inte kan jämföra riktig börjar med manus men lite mera detaljerat borde nog gå att skriva. På sidan 7 står det "Anders looks at Joachim. Anders looks at Joachim". Kommer du säkert märka sedan när du är helt klar och läser igenom allt själv :) Resten låter bra tycker jag, även om de sista händelseförloppen är sjukt svåra att läsa med allt som händer och alla namn om och om ingen. Dessutom så tycker jag att du skall skriva in Peters reaktion tidigare än vad du gör. För han är ändå ett barn, han borde bli mest rädd utav alla. Men annars tycker jag att det är spännande. Tar slut lite väl hastigt, några sista ord från Joachim innan han slutligen dör hade varit häftigt, dock väldigt amerikaniserat, vilket du kanske inte vill.
 3. Jag håller med Luzer helt och hållet. Kan även berätta om när jag spelade in en konsert, eller egentligen så klippte jag en musikvideo men den var inspelad helt på en konsert. Tänk på att det här alternativet är dock väldigt dyrt om du inte har tillgång till dessa grejer redan. Vi använde en bärbar dator med inspelningsprogrammet Cubase. Vi kopplade in ett externt ljudkort genom firewire till datorn och sen kopplade vi in så mycket som möjligt från det stora mixerbordet till ljudkortet. Jag var inte "ljudkillen" men av vad jag förstått så fick vi signalen som den kom från instrumenten/mickarna och inte mixen som gick ut i PEat. Blev mycket bra ljud efter att vi mixade det själva sedan. Men som sagt, Cubase är väldigt dyrt, samma sak gäller ett externt ljudkort. (Detta var när jag gick på gymnasiet, på Estetiska Programmet Musik, där hade vi tillgång till allt detta.)
 4. Jag har också fått bekräftelsen om att filmen är registrerad. Väntar spänt på svar om den gått vidare till festivalen. Man skall få svar i slutet av den här veckan, hoppas på imorgon :) Lump; min film är också en dokumentär. Uh, hade varit kul om båda gick vidare. Vi tävlar ju i samma klass också. Ha det bra!
 5. Ah kul! Vad handler filmen om då och vilken klass tävlar du i? Min handlar om spelberoende, är med i klass 2. Hoppas på ett positivt svar från Pixel. Tydligen så skulle de som går vidare till festivalen meddelas den 10 mars!
 6. Är det ingen här som har skickat in en film till årets upplaga av Pixel. Sista datum för anmälan är 27 Feb. Jag jobbar just nu med slutredigeringen och ska skicka in filmen i veckan. Hade varit kul med lite folk härifrån som också skickar in lite. Så kan man träffas och diskutera lite.
×
×
 • Create New...