Jump to content

Pazzi

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

Everything posted by Pazzi

 1. Tja Tja ! Jag har testat lite på början i våran skatefilm och här är resultaten http://media.putfile.com/The-Gang---Sk8forlifebitch--INTRO Om det är något som är dåligt så säg bara till.....
 2. Hej, Jo det är så att när jag importerar ett videoklipp till programet så kan jag inte se bilden , jag hör ljudet men ser inget :S helt konstigt. Och sen när man ska lägga över klippet i Video linjen så funkar det inte att dra in den där. Någon som kan förklara vad det är för fel. Hur ska jag göra ? Ska jag rendera klippet ? Men hur ?
 3. Pazzi

  Intro !!!

  Har testat mig fram lite och här är resultaten http://www.youtube.com/watch?v=Tin3V4ULLvs Om ni tycker att det inte var bra så säg till vad som är felet och vad som behövs förbättras !
 4. Hej, Hur ska jag göra ett bra Intro till våran skatefilm ? Det ska se tuft ut och proffsigt.
 5. hur rendera man klippet ?
 6. Det är något konstigt i början, det står såhär : Sony Media Manager . The Media library has a newer format that is not supported by this version of software. Kan det vara något ?
 7. Vilket codecs ska jag ladda ner då ?
 8. Ja jag har preview fönstret aktiverat
 9. Hej, Jo det är så att när jag importerar ett videoklipp till programet så kan jag inte se bilden , jag hör ljudet men ser inget :S helt konstigt. Och sen när man ska lägga över klippet i Video linjen så funkar det inte att dra in den där. Någon som kan förklara vad det är för fel. Hur ska jag göra ?
 10. Pazzi

  Hjälp !

  Hej jag skulle vilja få lite hjälp med Sony Vegas 6 , Jo det är så att när jag importerar in ett klipp så kommer det bara ljud ingen bild på filmen . helt konstigt... Är det någon som vet hur man ska göra ?
×
×
 • Create New...