Gå till innehåll

Pazzi

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev medlem

Allt postat av Pazzi

  1. Tja Tja ! Jag har testat lite på början i våran skatefilm och här är resultaten http://media.putfile.com/The-Gang---Sk8forlifebitch--INTRO Om det är något som är dåligt så säg bara till.....
  2. Hej, Jo det är så att när jag importerar ett videoklipp till programet så kan jag inte se bilden , jag hör ljudet men ser inget :S helt konstigt. Och sen när man ska lägga över klippet i Video linjen så funkar det inte att dra in den där. Någon som kan förklara vad det är för fel. Hur ska jag göra ? Ska jag rendera klippet ? Men hur ?
  3. Pazzi

    Intro !!!

    Har testat mig fram lite och här är resultaten http://www.youtube.com/watch?v=Tin3V4ULLvs Om ni tycker att det inte var bra så säg till vad som är felet och vad som behövs förbättras !
  4. Pazzi

    Intro !!!

    Hej, Hur ska jag göra ett bra Intro till våran skatefilm ? Det ska se tuft ut och proffsigt.
  5. Pazzi

    Sony Vegas 6 hjälp !

    hur rendera man klippet ?
  6. Pazzi

    Sony Vegas 6 hjälp !

    Det är något konstigt i början, det står såhär : Sony Media Manager . The Media library has a newer format that is not supported by this version of software. Kan det vara något ?
  7. Pazzi

    Sony Vegas 6 hjälp !

    Vilket codecs ska jag ladda ner då ?
  8. Pazzi

    Sony Vegas 6 hjälp !

    Ja jag har preview fönstret aktiverat
  9. Hej, Jo det är så att när jag importerar ett videoklipp till programet så kan jag inte se bilden , jag hör ljudet men ser inget :S helt konstigt. Och sen när man ska lägga över klippet i Video linjen så funkar det inte att dra in den där. Någon som kan förklara vad det är för fel. Hur ska jag göra ?
  10. Pazzi

    Hjälp !

    Hej jag skulle vilja få lite hjälp med Sony Vegas 6 , Jo det är så att när jag importerar in ett klipp så kommer det bara ljud ingen bild på filmen . helt konstigt... Är det någon som vet hur man ska göra ?
×
×
  • Skapa nytt...