Gå till innehåll

Bodhi

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av Bodhi

  1. Någon som har erfarenhet av att köra capture på "fusk 16,9" material Final Cut Pro 5. När jag kör capture stretchar Fcp ut den till 768 x 576. Har provat diverse inställningar men utan ngon större succé. Materialet kommer från en Canon Xl1s. Ny på detta så hör gärna av er om ni har några kloka ord att dela med er. Johannes
  2. Tjena alla filmexperter Har något stött på problemet att det inte fungerar att köra DV-Capture från Xl1s i Pinnacle Studio Plus?
  3. Tjena Någon mer som upptäckt att Xl1s:an får med mer än vad som visas i sökaren. Ganska störigt när man tex filmar en himmel med rörliga moln, och sedan visar det sig att lite horisont också finns med. Några tips för utom att höja kameran lite till. Känns lite trist att alltid behöva ha detta i bakhuvudet när man filmar.
  4. Bodhi

    Pc/Mac

    Ok jag fattar men det finns tydligen lite olika G5:or, med olika processorer. Är inte sugen på att lägga ut en 20-30000 för en dator så räcker det med en lite långsammare?
  5. Bodhi

    Pc/Mac

    Tjena alla! Jag är en gammal stillbildsfotograf som nu tänkte börja filma lite. Min fråga är vad för dator man ska köpa för att redigera video. På jobbet använder vi oss utav pc med pinnacle men upplever det som att det ofta hänger sig och strular lite. Är det bättre med Mac och i så fall måste man ha en G5:a eller vad.....? Jag filmar med Xl1s. Tacksam för svar
×
×
  • Skapa nytt...