Gå till innehåll

Zeem

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    1

Zeem vann dagen senast den 26 februari 2007

Zeem hade det mest gillade innehållet!

Utmärkelser för Zeem

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

8

Anseende

  1. [citat=jakethesnake]dela klippet i början där du vill slowa ner och i slutet där du vill ha normal hastghet igen. Sen slowar du ner den delen bara.[/citat] Men HUR klikckar jag mej till detta?
  2. [citat=R.R Studio]börja med att läsa manualen till båda programmen..;)...sen så e alla slowmotion scener filmade med 1200 fps, tror ja..:S men mycke iaf...vilket gör det möjligt att slowa ner hela klippet utan att det ser ut som en soppa... sedan att tillägga ett skott kan man inte göra i paint;)...det krävs ett 3d program för att få hyfsade resultat...men innan man äns tänker på att spela int slowmotion, 3d com scener eller annat häftit, lär först all basic i programmen...:)[/citat] Jag har ingen maunal. Jag har dc++ :-P Har ingen bara någon bra förklar ing till att slowa ner bitar av klippet?
  3. Hejsan! Vi ska spela in lite matrix scener. Jag har precis skaffat mig adobe premier pro och adobe after effect. Jag förstår inte något av programmen överhuvudtaget. Jag kan ingenting i något program(hehe movie maker), ska kan nån förklrara lite step-by-step om hur man gör följande effects: Slowmotion i en viss del av klippet speeda upp en viss del av klippet Skott ljud i sync med videon lägga till en bild som rör sig (te x göra en bild på ett skott i paint, lägga in den så att den flyger genom luften) Tacksam för svar.
  4. Zeem

    Plan 2-6 Skräckfilm

    Länken funkar inte?
  5. Nu har jag skaffat mig after effects. Jag fattar ingenting? finns det en guide för dett?
  6. [citat=DanyaelX]lättare att göra i After Effects... eller cinepaint (gratis och mycket kraftfullt) söke på google efter det.. C.[/citat] Jag sökte och hittade detta: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=75029&package_id=76680&release_id=407004 Men filerna är i .gz och .rpm ?? Jag har windows....
  7. Hejsan, jag har precis köpt mig adobe premiere pro och förstår mindre. Jag undrar hur jag gör som i förjande film (hemmagjort av några på nätet) : http://nollan-ettan.mine.nu/krull/Digital/Vislarvarandra/Krull_Productions_-_Vislarvarandra.mpg Alltså när de "Skjuter" med händerna och det kommer "eld" ur händerna. Hur kan man göra detta? Jag har förtått att det är bilder på rätt plats på rätt tidpunkt. Men hur får man in bilderna?
×
×
  • Skapa nytt...