Jump to content

Sebbe

Members
 • Posts

  7
 • Joined

Everything posted by Sebbe

 1. Är det en sats ur en mässa? Angus Dei (Oh, Guds Lamm) brukar ju vara med där.
 2. Tusen tack för alla länkar, tråden var på väg att driva bort från ämnet lite kändes det som, men pang på rödbetan, så kom ett guldkorn! Tack!
 3. Men är det möjligt att ta bort musiken utan att ta bort allt prat osv?
 4. Är det ingen här som kan tänka sig att dela med sig något av sina alster med borttagen (ej tillagd) musik?
 5. Jag hade faktiskt föredragit någon av era filmer exempelvis. Något som inte är så långt så att det inte tar hur lång tid som helst att bli klar med en film. Jag föredrar att jobba med många korta projekt i början.
 6. Problemet med att stänga av ljudet på en film är att man inte får med några ljudeffekter eller något tal. Och Cast Away är nog ett lite stort projekt :) Svara gärna eller skicka PM om ni skulle kunna tänka er att bistå mig med en kopia av en film utan musik.
 7. Jag stötte på det här forumet i jakt på filmer utan musik. Inte för att jag på något sätt tycker att sådana filmer är bättre, utan för egen träning. Jag har börjat skriva filmmusik, men tycker att det vore roligt att ha ett projekt att musiksätta filmer, utan att sätta mig in i ett projekt där andra personer är inblanade, så att det inte gör nått om jag inte blir klar eller det blir kasst. Finns det något bra ställe att hitta sådana filmer? Jag har letat en hel del på det här forumet, men inte hittat. Har jag missat det så har jag i alla fall försökt. Tänkte leta en stund till, men det skulle gå fortare om någon kunde peka mig i rätt riktning. Det borde inte vara omöjligt att hitta filmmakare på detta forum som lägger upp filmer utan musik. Hur gör ni andra filmmusikkompositörer? Några tips för att öva sig?
×
×
 • Create New...