Gå till innehåll

Emma Gray Munthe

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev medlem

Personlig information

Utmärkelser för Emma Gray Munthe

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Haha! Ska se vad jag kan göra! Nej, jag missade dig i Växjö tyvärr - du skulle hälsat! Låter som en bra plan inför nästa Drömfabrik. :)
  2. AmoriMorte: Jag var inte själv med och räknade rösterna till Publikens pris, men jag kollade med dem som gjorde det - och tyvärr verkar det som om röstningslapparna kom bort i villervallan när vi packade ihop. Så tyvärr, jag vet inte hur många som röstade på vad. Angående ljudet var det Per Hallberg själv som var inne och pratade med maskinisten och bad honom "dra på ljudet" och höja till sjuan. :) Jag blev ruskigt sugen på att se om Heat, Gladiator - och på att se om The Bourne Ultimatum UTAN ljud för att kolla om man blir så sjösjuk som han sa av att inte få ögonen "guidade" av ljudet. Någon som hunnit testa? Pace, föresten - jag dök på en kille på Drömfabriken som jag trodde var du, men det var det inte. Men ni var VÄLDIGT lika att döma av din bild. :)
  3. Publikens pris gick till Mika Wiborgh och co för Titta, en skoptofil!
  4. Vad roligt att ni kom! Vi ska göra en utvärdering på tisdag - så om ni kommer på några andra synpunkter, bra som dåligt, får ni hemskt gärna hojta. Jag är väldigt, väldigt trött efter intensivt jobbande (och kalasande igår) - men är väldigt glad och nöjd över att så många kom, att det var så bra stämning och att så många verkade bli inspirerade. Jag kan hålla med om att vissa punkter, som t ex klippningspunkten, blev lite väl luddiga - det ska vi såklart ta med i utvärderingen.
  5. Om man bara vill hänga i foajén/på mässan där alla skolor/företag finns kostar det såklart ingenting. Annars kostar det 200 kr och då går man in på allt gratis. Dyker man upp bara på lördagen kostar det 100 kr.
  6. Vad roligt att ni verkar vara så många som kommer! Glöm inte bort de där namnskyltarna. :)
  7. Vilcans och StenR: Drömfabriken som arrangemang har inga övre åldersgränser, och är öppet för alla. Kom och mingla med alla filmbarnen! :D Jernby film: Nej, det har fru Munthe inte. Hon har däremot följt reglerna ovan, som definierar skillnaden mellan tips och annons, och hon gissar att moderatorerna skulle nypa henne i örat om hon gjort det på felaktigt sätt.
  8. Vi har fixat billigare boende på vandrarhem och hotell för dem som kommer utsocknes ifrån - och om du har en så pass bra pitch tjänar du ju på resan hursomehelst. Man vinner ju 5000 spänn om man har den bästa pitchen. :) I år är jag ju givetvis partisk eftersom jag är med och arrangerar Drömfabriken, men jag har varit där nästan alla åtta år det varit - och tycker att det är en grymt bra grej.
  9. Det tycker jag absolut att man ska!
  10. Snart är det dags för Drömfabriken igen! Kolla in programmet och läs mer om hur du kan få visa din film där på http://sfi.se/dromfabriken/.
  11. dvoted visar i samarbete med Cinemateket i Stockholm 100 minuter kortfilm på Filmhuset nu på lördag, kl 19.00. Många av filmarna kommer att vara på plats, och det vore kul om så många andra filmare och filmintresserade som möjligt kunde komma dit! (Om man inte orkar/hinner/vill/kan/bor i stan kan man alltid mailbomba SVT så att de tar sitt förnuft till fånga och snabbt som ögat ser till att ha ett program där man regelbundet kan se kortfilm, svensk som utländsk, etablerad som oetablerad!) Mer info om program hittar man här: http://www.dvoted.net/index.php?option=com_content&task=view&id=4198&Itemid=121
  12. För mig som jobbat både på en mindre tv-kanal som ZTV och SVT är mitt hetaste tips att du söker dig till mindre kanaler för praktikplats. De har oftast så lite pengar att du kastas rakt in i allting och får lära dig en väldig massa genom att göra - istället för att hålla på med papperskopiering, videokopiering eller andra mindre betydelsefulla grejer som det gärna blir på en större arbetsplats. Lokala kanaler och nischkanalerna är nog den bästa läroplatsen, och stället att börja på. Sen när man har lite mer på fötterna kan man ta sig til de större kanalerna och försöka få in en doja. Vi hade två praktikanter på SVT som sedemera fick jobb, men de gick båda på Journalisthögskolan. På ZTV tog vi in folk från t ex Medieskolan i Stockholm som fotografer och redigerare. De fick nog slava lite om jag minss rätt, men de lärde sig mycket.
  13. Kan inte direkt kalla mig någon fotbollsfanatiker själv, så det tror jag inte. :) Och jo, det ligger nog något i det du säger. Det fanns lite av det där snygga 2001-svävandet (i brist på bättre ord) över bilderna i Electroma.
×
×
  • Skapa nytt...