Gå till innehåll

Dirre

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Utmärkelser för Dirre

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Hej det är så att jag har ett litet klipp som jag har renderat med Huffyuv codec först så den hamna runt 1,34gb. Men sen försökte jag komprimera den med Virtual dub för att få ner storleken men behålla kvaliten. Använder mig av Div-X o kör en 2-pass rendering men filen blir på 185mb och är på 30sec.. :/ Har sett o hört folk som fått ner dom till baka några mb men har bra kvalite. Hoppas på hjälp.. MVH /Dirre
  2. Finns också Sony Sound Forge... Har själv inte använt det men har hört att det ska vara enkelt o trevligt program. :)
  3. Dirre

    Effekt program..

    Avid kanske.. =)
  4. [citat=Ior]Det är inte Trapcodes Shine du tänker på?[/citat] Hmm får ta o kolla upp det.. inte helt omöjligt att d är så. =) Fler förslag?
  5. Det är så att jag såg en trailer för en film. Då hade den killen gjort som "eld"-färgade streck som kom lite huller om buller som fade:ade från höger till vänster när texten kom fram. Välder snyggt tyckte jag. Han hänvsida mig till er här. Har sökt men har ej hittat hur man ska göra. Har försökt som en galning men är inte så grym på Particle Illusion. Hoppas på hjälp från någon vänlig person. :) MVH /Dirre
  6. Dirre

    Particle illusion 3

    Är inte så grym men kanske kan hjälpa! Jo det är så antingen lägger du dit filmklipp som bakgrund i PI. Eller så gör du din effekt som du vill ha den o väljer Tex Blå som bakgrund om du inte har blått med i effekten vill säga. Sen renderar du din effekt. Efter det lägger du in den i ditt videoredigeringsprog. Jag använder tex vegas. Där finns det en effekt som heter "Chroma Keyer", där väljer jag den färgen som jag valde som bakgrund blå vill säga. Då plockar den effekten bort den blå bakgrunde o vips så är det bara att lägga den över ett annat klipp så har du en effekt.
×
×
  • Skapa nytt...