Gå till innehåll

Bärz

Medlemmar
  • Inlägg

    44
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    1

Inlägg postad av Bärz

  1. Ja. Ringbrynjor som är med i teater och riddar spel eller film är ju ofta gjord i plast eller till och med är de stickade. Min mor kunnde ett tag sticka sånna mönster. ser rätt verklighetstroget ut på håll. Fast stickade brynjor har ju inte samma fall i sig å kling som riktiga brynjor. Men om du ska ha tag i blank vapen så finns det på Korps handelsbod http://www.korps.se eller svartakatten http://www.svartakatten.com eller Fantasia http://www.fantasia.se eller .com. Det finns även ringbrynjor där. Annars om man vill ha skrädarsydd brynja kan man ju alltid sätta sig ner och bygga en själv :) Byggde en kortärmad och knälång brynja i fjäderstol på en månad drygt som bestor av ca 22 000 st ringar och då jobbade jag inte så effektivt. Det går även köpa brynjor av åskgydens brynjor får googla dig efter adressen för minns inte den ja e. En brynja kostar väll igenom snitt mellan 1500 - 4500 beror på vad man är ute efter för brynja. storlek på ringar / antal ringar material o.s.v Hoppas mitt förvirrande svar gav nån hjälp hehe :P

    lycka till!

  2. Risk för att vara onödigt nyfiken. Kan det ha med Julbocken i Gävle att göra eller som mina misstag att tända på fyrverkeriet i köket, kommer inte ut. Dörren låst.

    /nils

     

    nopp har inget att göra med gävle bocken heh.

    såg den för första gången iår ja *stolt* haha

    har aldrig tänkt på att sett den annars. bor ju bara 10 mil ifrån så jag förstår aldrig varför jag inte sett den annat än sista sekunden bilderna på internet när den brinner heh :P

  3. Har flaskan något innehåll?

     

    Ser väldigt tom ut då den går sönder. Iof är en tom flaska mycket bättre för golvet och efterarbetet, men mindre trovärdig.

     

    japp helt tomt. Jag visste när jag spelade in det att det inte ser lika bra ut då man märker att flaskan är tom. Men hällre det än att bli tvungen att byta tapeter om det skulle skvättat upp på väggarna för det blev en ordentlig smäll i köket. glas bitar överallt. Faktum är att det inte ens är en blossa glöggflaskasom slår i backen. Utan vi vart tvungen att ta en herljunga flaska istället för blossa flaskan vägrade att gå sönder. Vi kastade ner blossa glögg flaskan från taket men det bara studsade på golvet. Vi hade roligt som fan åt det ialla fall :P.

  4. Din film är troligen sparad i Avi format. Så det är bara byta format på den till Mov eller Wmv så ska den bli rätt mycket mindre. Det kan du göra genom windows movie maker som vissa rekomenderar har jag sett. men vet tror det blir lite sämmre än vanligt bild kvalité jag skulle rekomendera program som är avsedda att ändra format på filer. Hoppas jag var till någon hjälp :)

  5. Det är nog bäst att fråga. För det kan ju annars tolkas som ett rån som misslyckats och har en dålig förklaring att det skulle vara en film inspelnig. För då tror faktiskt jag att Statoil skulle kunna klämma en på några saftiga tusen hehe.

     

    Men måste tillägga att det ser jäkligt roligt ut med den här tråden när man har klickat sig in på forumet. Sen står det Förberedelser/ Råna en kiosk hehe då låter det som nått planerat rån istället för film inspelning ju hehe..

     

    Men lycka till hoppas det går bra! :)

  6. Jo fallet blev en anning hastigt det. och det där med kastrullen blev välldigt mörkt. skulle ha lättat upp lite där med ljus när jag filmade för det låg lite väl i skuggan. Fast jag tycker själv att det var en liten rolig idé att göra det här på. Men all kretik är alltid bra!

  7. Blossa Glögg Reklam

     

    Det här är en liten rolig reklam om blossa glögg som jag, min bror, och en kompis har gjort. Vi började spela in scenerna igår kväll och jag klippte färdigt det idag efter plugget och resultatet blev rätt bra. Fick idén till den här för nån vecka sen men hade inte så mycket att göra igår så var lika bra att börja med den. Och eftersom jag vill göra klart allt halv färdigt innan jag går vidare så blev den klar rätt fort. hehe hoppas någon gillar den.

    //-Bärz Productions-

     

     

    http://www.freewebs.com/barzproductions/blossabild1.bmp

    http://www.freewebs.com/barzproductions/blossabild3.bmp

     

    Format: Youtube

    Längd: 0:39

    Storlek: 3,39 MB

  8. jo jag kopplar bort vissa hjärn celler i allt skrivande i bland ;P

    tänkte skriva det men vet inte vart det tog vägen hehe. men jo det kan man ju ochså göra. fast om man ska göra om farmors uråldriga egypten vas så ska man nog inte ta orginalet för då har man nog en farmor som alltid förblir butt hehe

  9. Annars kanske det går att tillverka på egenhand med.

    typ gör en lämplig flaska i lera sen gjuter du av den i gips.

    Sågar avgjutningen i två delar tar ur leran sedan gör du ett hål som det ska vara påflaskan fast på avgjutningen sedan trycker du ihop avgjutningsformerna som förhoppnings vis är fortfarande delade på 50/50. Sådär då har du en mall.

    Nu tar du sedan en liten kastrull. och blandar i 90/80% socker och 10/20% sirap och häller ner i formen och snor runt med den så hela smeten flyter ut så det inte är något oönskat hål. sedan fortsätter man med processen tills det har stelnat. sen borde man ha en socker glas flaska redo att smocka i huvudet på någon. =)

     

    Fast det där är hur jag skulle ha gjort. fast vem vet det låter ju lågiskt eller hur? =)

    lycka till

  10. Jag är vegetarian :)

     

    Dessutom ser ett grishjärta inte likadant ut som ett människohjärta.

    Men det kanske inte spelar någon roll.

     

    Tänkte också tillägga det att de ser inte lika dant ut. :P hehe

    Det är ju skillnad på hur ådrorna går och storleken faktiskt.

    Fast det kommer nog inte märkas nån skillnad kanske. hjärta som hjärta.

  11. mjo du kanske har rätt.. Men det är ju ett alltenativ ialla fall! :P

    Sen så går det nog få till det lika snyggt med latex om man kan sin sak. Men har man aldrig hållt på med det så kommer misslyckandets av material kosta rätt mycket så det är ju rättså negativt. Men man lär sig av det som blir fel ialla fall.

  12. skriv upp en lista från gårdagens lunch sedan letar du reda på allt det och hackar och mosar sen tar du lite grön karammelfärg och blandar med apelsin juice och häller i som ska symbolicera mag galla! :) å vips så är det bara sprinag och film spy!

×
×
  • Skapa nytt...