Gå till innehåll

kalliboy

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av kalliboy

  1. På denna sida kankse dom kan hjälpa dig, om du inte får hjälp här: http://www.avid.com/cgi/forumscgi/Ultimate.cgi?action=intro&BypassCookie=true Det kan vara grafikkort som är felet. Jag tror inte att det är det men jag vet inte riktigt vad det är som kan orsaka felet.
  2. Ingen som kan något om Avid här eller..........?
  3. Jag försöker att importera stillbilder till en liten film som jag har gjort i Avid DV Free. Men bilderna blir sydiga och pixlarna kommer fram och när jag sen exporterar filmen till avi eller QuickTime så skakar bilderna och nu är dom ännu mer sydiga och pixlaran syns bättre. Men också här så är texten som jag har med också oskarpt och skakar. Man kan säga att hela filmen skakar. Någon som kan hjälpa mig. . . .
  4. kalliboy

    Hjälp med Avid

    [citat=gorse]Måste inte mediafilen vara mpeg?[/citat] Jo, jag gör om avi-filen till mpeg (som är svcd) Men det måste vara här som det blir fel, från avi till mpeg. Är det några inställningar man måste tänka på i aviden för att gå till avi? Jag är just nu som ett stort ?
  5. Hej Jag sitter med Avid DV Free och har gjort en liten kort film med text och stillbilder. Allt har gått bra tills efter jag har exporterat filmen till avi och ska göra den till svcd. När datorn är klar med att göra avi till svcd så hackar filmen, det är som att det är en jordbävning på skärmen (och i tv, provat att bränna ut den). Vad är felet? avi-filen är det inget problem med, men med svcd någon där ute som kan hjälpa mig?
×
×
  • Skapa nytt...