Jump to content

kafir

Members
  • Posts

    7
  • Joined

Everything posted by kafir

  1. Tack för tipset! Slutade med att jag köpte en Smartlav+, får hoppas det räcker. Blir mest att göra videos inomhus så den borde funka.
  2. Tjenare, är i tankebanorna att starta en youtube-kanal för min nya blogg italienskpizza.se. Vill bara höra med er, vilken kamera tycker ni man bör ha för en ganska simpel matkanal? Inget avancerat, utan bara någon kamera som fungerar fint inomhus utan allt för mycket belysning.
  3. Hej, Vi försökte hitta videoredigerare här för ungefär 2 år sedan till vår andra sida men utan någon vidare framgång, så vi försöker igen. Vi söker vi videoredigerare till videospelautomater.com. Helst ska du bo i Stockholm och ha mer än 5 års erfarenhet av redigering (youtube). Vi har möjlighet att betala upp till 800:-/h beroende på erfarenhet och föregående jobb. Skicka pm med exempel och var du bor, samt liten kort beskrivning om dig.
  4. Tjena alla, ville bara få lite feedback kring vår kommande animerade serie som kallas Rosengård Ni kan se mer på vår Facebooksida https://www.facebook.com/rosengardserien eller vår youtubekanal https://www.youtube.com/c/RosengardTvt Just nu har vi bara teasers ute men snart kommer riktiga avsnitt, bara spotta ut om ni har några tankar kring förbättringar av något
×
×
  • Create New...