Jump to content

arturutanh

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 1. Tyckte om den,den var rätt bra. För att försöka vara lite petig men även kanske lite nyttig så skulle jag vilja påpeka en sak. Filmen bytte "scen" mellan få miljöer,vilket gjorde att man kunde gissa ungefär vad som skulle komma efter en viss scen.Detta skulle lätt fixas om det fanns lite mer material att jobba med. Annars var den bra. :)
 2. Hej. Jag letar efter ett tomt rum som jag kan "kladda i" (städa efteråt så klart) för kortfilminspelning. Undrar var jag kan vända mig till. MVH Artur
 3. Hej. Funderar att ansöka om att vara med i Sveriges kortfilmfestival och undrar var man vänder sig till när man söker hobbyskådisar eller "gratis"-skådisar.?.?.? (Bor i Stockholm). Tack för all hjälp som ni skänker en vilsen vän.
 4. Jag är en superamatör så ta inte min åsikt så nära hjärtat. Men jag skulle säga att det saknades vinklar. Der var filmat från få vinklar och även avståndet var ungefär samma hela tiden.skulle vara lite mindre PÅ. Annars så är det en okej video.
 5. Ahmenkomigendå, det är ingen fara, no offence taken. Jag förstår vad du menar och det har jag tänkt på. Tack för svar. Fesley, helt rätt dela upp frågor är det rätta saken att gör. Sorry. Ska lägga upp inom kort. blir roligt att höra lite kritik.
 6. Jag är en vanlig dödlig filmintresserad amatör som har en stor passion för film. Har skrivit ett manus till en kortfilm, och befinner mig i ett "har_i_huvudet_hur_filmen_ska_vara"-tillstånd vilket leder till att jag gärna skulle vilja vara med och regissera. Jag har ingen erfarenhet eller utbildning vad gäller regissering eller "movie_making". Min fråga är: vem pratar jag med vad gäller manuset? Vem kan jag sälja mitt manus till? Och om jag ska regissera (leda projektet), var "hittar" jag filmcrew och sponsring? * I kortfilmen ska det drickas mycket vatten, kan jag bara vända mig till LO
×
×
 • Create New...