Jump to content

kenla

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Får svara själv på mitt eget inlägg då jag fått framsteg genom Motion 5 men jag är en äkta gröngöling i det programmet så jag känner mig väldigt osäker på om jag tar en senväg eller genväg. Kanske finns det något som passar bättre?
  2. Hej, Kan någon tipsa mig om redigering med Final Cut Pro X och någon pluggin för att skapa strålkastarljus på ett objekt i videon. Exempelscenariot är en person i ett rum med ryggen mot ett fönster med starkt solsken "in" där fönstret och dess ljus blir OK men personens ansikte och övriga front mot kameran hamnar i skugga. Tack på förhand!
  3. Hej ellilinnea! Jag har inget förslag till dig men är i samma situation som du om ett tag på högskolan. Rådet jag har är att du tar ställning för hur du vill vinkla din dokumentär (syftet) innan du börjar filma. Ska du vara objektiv och se på saken ur två eller flera perspektiv? Ska du ensidigt följa en eller flera personer med en åsikt? Ja, det finns många upplägg för detta. Härligt att du vill jobba med film i ditt projektarbete!
×
×
  • Create New...