Gå till innehåll

t8479

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av t8479

  1. Jag håller på med en film till min flickväns cheerleadinglag och tyvärr så är vissa delar av filmen filmat med en mobilkamera, så bilden är rätt liten, men ändå helt ok. Jag undrar om det finns några sätt att göra så att bilden blir skarpare när jag förstorar den? Alltså att kvalitén blir bättre på själva bilden så att man ser vad som händer bättre. Jag jobbar i Vegas Video 5.0. Alla tips är välkomna. Tack på förhand.
  2. t8479

    Plan 2-6 Skräckfilm

    Jag gillade verkligen denna filmsnutten. Jag var lite på helspänn faktiskt hela tiden. Det som var mindre bra var väl, som alla andra nämnt, att man koncentrerar sig på Nokia-märket och på den röda bilen osv istället för det man ska titta på egentligen. Men som sagt, mycket bra jobbat! Ska se på den igen nu.
  3. Jag håller på med att göra en film som jag kommer att kalla "Fantastiska Svenska Idrottsminnen". Och jag försöker nu hitta material och idéer på vad som ska vara med. Än så länge så har jag fått förslag på följande: - Anja Pärson när hon vinner för första gången - Ingmar Stenmark - Pernilla Wiberg - Ingo (boxaren) - Sverige-Finland i Ishockeyn - Ishockey VM i Lillehammer - Straffläggningen mot Rumänien i VM 1994 (fotboll) - Tony Richardsson (speedway) - J-O Waldner (Bordtennis) - Zlatan's klack - Kajsa Bergqvist, Christian Olsson, Carolina Klüft, Stefan Holm och Patrik Sjöberg. Har ni några bra ställen där man kan tanka ner dessa klipp eller andra som ni kommer på? Vill gärna ha fler idéer på stora idrottshändelser för Svensk del. Skulle väldigt gärna vilja hitta ett ställe där man kan tanka ner klipp. För tid fället har jag bara hittat: Zlatans klack, sverige-finland hockeyn, ingmar stenmark, hockey-vm i lillehammer och lite andra fotbolls-klipp.
×
×
  • Skapa nytt...