Jump to content

rattapa1604319881

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. glömde nämna att jag har stor erfarenhet av måleri
 2. hej! letar efter ett program som mer eller mindre ska vara som att måla på ett vanligt papper med färg. Har tänkt att göra en kortare film så inte så farligt om jag måste måla bild för bild, bara jag slipper platta och tråkiga animerade gubbar med rörelsepunkter osv. tack på förhand (jag är inte sugen på rita streck för att sedan fylla dem med färg utan mer intresserad direkt av att måla med färg, inga streckgubbar med runda ögon osv.) (vill ha samma frihet som i verkligheten)
 3. Med BMCC fick man även ett schysst program för att klippa och redigera (da vinci), har ni något annat tips på ett bra redigerings program?
 4. tackar för eran support :) ska titta vidare på det här!
 5. De verkar riktigt grymma när det kommer till bildkvalité. Men vad tror du slutpriset hamnar på med mic, stativ och objekt?
 6. allt i allt ska det gå på max 30 - 35 tusen :) Filmen ska bli runt 60 minuter lång, men självklart vet jag att resultatet kommer bli lidande av den låga budgeten.
 7. Hej! Manus och skådisar redo, nu saknas enbart en vettig kamera. Den ska ge ett proffsigt intryck och vara anpassad för filmskapande. Den ska ha det som krävs för att göra en amatörfilm som ändå ger ett proffsigt image. Någon kunnig som har något förslag på en sådan kamera? Tack på förhand!
×
×
 • Create New...