Jump to content

Oseye

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Har haft en Sony DCR-SX15 ett tag nu. Ganska simpel kamera, men eftersom mitt filmande avancerar så hänger en sådan här kamera inte riktigt med. Vill ha bättre bildkvalité och möjlighet att koppla in mic, helst 3,5 mm ingång. Funderat lite på en DSLR-kamera, men har aldrig hanterat en sån kamera förut och funderar lite på hur pass annars det blir att filma? Hur måste jag anpassa min filmteknik och blir det mer pyssel med att ställa in focus osv? Annars är en vanlig videokamera också en möjlighet. Vill dock ha en så pass bra bildkvalité för inte alltför många slantar. Vill få tag i en hyfsa
  2. Tack för tipset! Ska kolla lite på DSLR, kanske går få tag på någon bra begagnad.
  3. Tack för era svar! Eftersom jag mest filmar sketcher och liknande blir det väldigt många tagningar och att spela in ljud parallellt och sedan synka blir då väldigt omständigt. Ska fundera lite på det dock. Håller på att spana på en ny kamera så förhoppninsvis ska jag lyckas få tag på någon som är mer lämplig för ändamålet.
  4. Har en Sony DCR-SX15 till videokamera, ( DCR-SX15E (DCRSX15E, DCRSX15ES.CEN) : Översikt : Kameror och videokameror : Sony ) och jag skulle vilja koppla in en vanlig mic eller H4 till den då jag inte är helt nöjd med videokamerans integrerade mic. Men såklart finns det ingen ingång på kameran då den är väldigt simpel. Finns det någon möjlighet att koppla in någon slags extern mic via usb-ingång eller liknande? Om inte, vad finns det för andra möjligheter för att förbättra ljudet i kameran? Är det bara att köpa en ny kamera med mic-ingång eller vad föreslår ni? Tacksam för svar.
×
×
  • Create New...