Gå till innehåll

Daniel_Liebst

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Allt postat av Daniel_Liebst

  1. Ska testa att rendera nästa projekt i 25 fps och se om jag får bra känsla.
  2. Testade faktiskt att filma ett klipp och rendera i 25, 30 och 50 fps. Var inte fullt så mycket rörelse som andra gånger jag filmar som i exempel filmerna jag lagt upp.. Får experimentera vidare.
  3. Kör i premiere, filmen jag lagt upp som exempel som är renderad i 50 ser ju bättre ut, men när man renderar i 50 och 60 så ser allt så naturligt ut, vill ha lite mer filmisk look, men "måste" filma i 50 för att fånga upp bollar i luften och kunna göra smidigare slow motions.
  4. Nae, när jag renderar har jag ju egentligen bara valt presets för 30fps respektive 50fps. Har inte kvar projekten så kan inte testa att göra om, tycker bara att mina filmer ser "hackigare" ut än typ allt annat på Youtube, förutom när jag renderade i 50fps då vill säga, då blev det lite bättre iaf.
  5. Har problem med att jag tycker mina videos nästan ser lite snabbspolade ut efter rendering. Denna framförallt: Walkon Vallda paintball park 14/6-15: Inspelad med Canon 700d i 720 50fps Renderad i 720 30fps Tycker även mig se lite mycket "ghosting" bilder när saker och ting rör sig snabbt. Vallda Paintballpark Practice: Denna filmen är filmad med exakt samma inställningar men Renderad i 720 50fps, så jag tycker det är lite smidigare mellan varje enskild frame till skillnad från 30 fps exemplet ovan. Vad är galet i rendering eller inspelning om man tycker det ser snabbspolat ut?
  6. jag har jobbat en del i programmet innan, och sitter nu och ska redigera ihop en paintballfilm, men upptäckte efter ett tag att mkt såg väldigt mjölkigt ut, och mycket riktigt när jag använde den finurliga funktionen för att vegas bara ska rendera FX i ena halvan av preview fönstret så ser jag väldigt tydligt att något inte står rätt till, har aldrig haft samma problem innan, utan det måste vara något auto brightness knapp jag kommit åt eller så. kan någon assistera mig i det här? när jag trycker på knappen på något av klippen för FX så är det inga pålagda där det inte ska vara det. http://i1096.photobucket.com/albums/g335/pimmen85/exempel1.jpg här ser man hur olika ton det gröna har. http://i1096.photobucket.com/albums/g335/pimmen85/exempel2.jpg och här är det ännu mera uppenbart på den röda "kudden" Vad fasen kan jag ha gjort för något, har som sagt aldrig sett samma sak tidigare, det kan inte få vara så iaf, tar ju död på all form av liv i bilden
×
×
  • Skapa nytt...