Gå till innehåll

Splitterfilm

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av Splitterfilm

  1. Vad kul, tack så mycket! Tävlade du med någon film på Frame?
  2. Här är vår nya kortfilm som blev klar i april. Den handlar om två bröder som försöker gå vidare efter att ha förlorat sin mor. Se den! Vi är mottagliga för ALLA typer av kritik.
  3. Jag bad inte om det vid trådstarten, men fler får gärna komma med kritik! Våga säga vad som slår er när ni ser filmen, snart sätter vi igång med ett nytt projekt och då kan det vara bra att ha feedback i baktanken.
  4. Deluxe: Tack för omdömet! Ett bra tips vi ska tänka på till nästa gång. ArTdECo: Roligt att du gillade filmen så mycket. Den filmades december 2011-mars 2012, men idén till den kom i juli 2011. Mellan juli och december var ett väldigt slappt förarbete, och i efterarbetet (mars-maj) var tempot inte heller högt. December-mars var de intensiva månaderna. Gör du själv film, eller hur kommer sig att du ser detta?
  5. Detta är en film jag och två andra filmskapare gjort (vi kallar oss Splitterfilm). Den är 15 minuter lång och handlar om nervositet i skolan, gestaltat framförallt på ett komiskt sätt. Idén till filmen kom när jag för de andra berättade om en nervös redovisning jag gjort under högstadiet; vi påbörjade kort därefter manuset och kontaktade en skola för inspelningsmiljö. Utrustningen består av en Canon 600D och ett Sigma 30/1.4-objektiv. Mikrofonen är en Zoom H2n och vi har redigerat i Adobe premiere pro CS5.
×
×
  • Skapa nytt...