Gå till innehåll

max lodin

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev medlem

Allt postat av max lodin

  1. max lodin

    Tvärtom? (30 sek)

    Jätterolig, på det gamla hederliga sättet. :)
  2. Jag har två datorer, två kameror, två elevgrupper, två rum ! det ena problemet är löst ( tack allihopa! :) ) Så kvar är den ena elevgruppen i ett av rummen: De har en dator, en VHS med s-videoutgång och en marvel matrox. ( en slags break-out box till ett videokort, grafikkort eller dyl. den har s-videoingång. )
  3. tack för tipset! Men det var inte det jag ville ;) Skolan har en väldigt tajt budget, det är på nivån att inte ha råd med blyertspennor! Någon annan?
  4. stop-motion stämmer bra, mr man. Men det är två grupper av elever i en skolklass!
  5. tyvvär ska båda kamerorna användas samtidigt. Kan jag alltså inte använda marvel matrox- dosan för att få in signal från s-video? DV-kameran har jag fått att fungera nu, genom ett macintoshsystem med firewire. Nu är det bara pc+VHS som ska fungera.
  6. okej, tack! Letade upp ett firewire till den ena datorn. Men hur ska jag göra med VHS-kameran?
  7. Hej, allihop. Har läst forumet en stund och tänkte att jag skulle registrera mig och börja med ett filmprojekt i en klass. Två exempel som inte fungerar. 1: Kan jag få in en videosignal genom ett marvel matrox med S-video och "vanlig gul plupp" till en PC från en DV-kamera? Jag vill använda det här programmet för göra animerad film: http://www.animateclay.com/capture.htm Har dessutom en VHS-kamera med S-video. Går det att få att funka tillsammans med datorn, in i programmet? Kör Windows XP.
×
×
  • Skapa nytt...