Jump to content

AngelicaFischlein

Members
 • Posts

  5
 • Joined

AngelicaFischlein's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Detta projektet kommer börja så fort vi har fått ihop ett team, men första inspelningen kommer inte äga rum förrän i slutet av sommaren/ början av hösten! Det kommer sedan fortsätta tills ni väljer att hoppa av... det är alltså fritt fram för er att hoppa av efter ett tag om ni känner att detta inte va något för er eller att ni inte har tid längre!
 2. Hejsan alla filmskapare! Till sommaren tar jag studenten från min film och TV utbildning i Växjö och flyttar tillbaka ner till Ystad där jag bodde innan jag började plugga! Det jag är mest rädd för nu är att jag tappar ”filmskapar gnistan”, vilket jag absolut inte vill göra, men det är ju ganska svårt att göra filmer helt ensamt, även om det bara är kortfilmer… Därför vill jag skapa ett litet team med trevliga människor som gillar att göra film! Jag söker minst en från alla olika ”roller” i filmskapandet, men de jag först och främst är ute efter är: • Kameraman • Ljud • Ljus • Redigerare • Manusskrivare Min tanke med detta är att vi träffas eller snackar via t.ex. skype och planerar, disskuterar osv. och sedan träffas vi när vi är redo och spelar in en liten film tillsammans (en gång i månaden/varannan månad). Som sagt bor jag i Ystad, men det finns inga krav på var du ska bo. Det ända kravet är att du ska kunna ta dig till inspelningsplatsen när vi ska spela in! Det finns ju inga krav på att vi bara ska spela in på ett ställe, så vi kan ju åka runt i Sverige och spela in på olika platser! Någon utbildning eller erfarenhet är inget måste, utan det ända du behöver är en kamera om du är kameraman, redigeringsprogram om du är redigerare osv. och så klart måste du gilla att skapa film! Kön eller ålder spelar ingen roll! Detta är inget vi/ni får betalt för, utan vi kommer göra detta för nöjes skull! Vi kan lägga ut filmerna på youtube och blir vi jätte nöjda med någon film så skickar vi ju givetvis in den till någon tävling och hoppas på det bästa! Det kan också vara bra att ha och visa om ni ska söka jobb inom filmbranchen senare! Om du tycker att detta låter intressant eller har några frågor så kan du väl slänga ihop ett litet mejl till mig? :) angelica.fischlein@gmail.com
 3. ^var kan man köpa en sådan skrivare ? googlade, men hittade endast bläckpatroner.
 4. Jag har hela historien nedskriven som en kort novell, ifall någon skulle vilja läsa den för at kunna hjälpa till ?
 5. Första gången jag skriver här, så hoppas det blir rätt tråd! Jag har en idé till ett manus och har suttit och funderat på det ganska länge nu, men får inte ihop det på något sätt utan att ha med en massa flashbacks eller tillbaka blickar eller vad man nu kallar det. Så min fråga är nu hur man gör detta på bästa sett... kan förklara lite kort handlingen så det kanske blir lite lättare att hjälpa till ? :) Det handlar då om en mördare som sitter och ska ta sitt eget liv, han tänker tillbaka på sakerna han har gjort. Scenerna som ska komma in är från flera år tillbaka under några mord och de senaste scenerna är från några timmar tillbaka. Hur tycker ni att jag ska göra? det är ju lätt att bara kasta in scenerna i "filmen" men jag tänker att då är det lät att mista tråden och inte förstå hur det ligger till... förstår ni hur jag menar? fråga om det är något oklart!
×
×
 • Create New...