Jump to content

eric.friman

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Tack för ditt inlägg! Det där med promenaden till bilen, så hade vi tänkt att det skulle byggas upp en stämning av deras situation. Men det är som du säger det kunde ha gått lite snabbare för att det inte skulle bli långtråkigt! Det där med kameran, vi ville få ett rått/shaky tema i fotot. Men det är som du säger igen det blev lite för mycket.
  2. Film av studenter från Filmarbetarlinjen på Tärna Folkhögskola. Den spelades upp på filmfestivalen Tärna Filmfestival 2015 under Kulturnatta i Sala. Den vann priser för bästa film, bästa foto, bästa skådespelare och bästa ljud. Manus och Regi: Eric Friman Foto: Joel Hillbom och Dennis Ulander Ljud: Oscar Eriksson och Ville Piironen Redigering: Joel Hillbom, Dennis Ulander och Eric Friman Vad tycks? Skulle vara kul och se vad fler tycker! :)
  3. Hej Daac! Tack så hemskt mycket för att du tog dig din tid och skriva. Jag håller med dig i princip allt, och det var nog därför jag la upp detta inlägg för att få tips! Tack så mycket för alla tips och åsikter! Som sagt det är ju ett nybörjarmanus men jag tror ändå den potential ;)! Om man ändrar det du säger. Sedan så är jag egentligen inte så duktig på att skriva överhuvudtaget, jag ville bara se om jag kunde. Jag är mer regissör av mig! ;) Åter igen tack så mycket!
  4. Tjenare alla filmälskare! Jag har ett manus som jag har jobbat på. Som jag själv tycker är väldigt smart och bra. Jag är kanske inte så bra på att skriva manus än eftersom det är den första film jag har skrivit! men jag tycker storyn är bra. Den handlar om en kille som en kriminell och han måste svika sitt gäng, eftersom hans flickvän är gravid och de är i behov av pengar. PS: Jag har fått mycket inspiration av till exempel Quentin Tarantinos filmer. Eftersom min film inte följer en linje utan den hoppar lite i historien vilket jag tycker är ett coolt sätt att presentera en film på! Sedan na
×
×
  • Create New...