Jump to content

gillarfilm

Members
 • Posts

  10
 • Joined

gillarfilm's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Den skulle kunna funka. Tack för svaret.
 2. Den passar nog bra. Hade inte tänkt så mycket "studio-intervjuer" och ganska mycket miljö bilder osv. Tack för tipset.
 3. Är det inte bättre att hyra en riktig filmkamera istället för en systemkamera?
 4. Det är inte bara anledningen, föredrar också mac'ens design, mindre chans att få virus, stilrenhet osv.
 5. Ska spela in en dokumentär och undrar om det är någon som har något tips om vad för kamera jag ska använda mig utav. Vet inte om det är någon skillnad mellan de kameror man använder sig utav i spelfilm och dokumentär. Som ni förstår är jag inte så jättekunnig om filmkameror och skulle gärna vilja höra några råd. Letar efter en "proffsig" kamera och har tänkt att hyra så pengar är inte ett jättestort problem. Uppskattar alla tips och råd
 6. Tycker att det är så dyrt att behöva uppgradera sin pc hela tiden. Skulle köpa ett nytt nätagrigat för några månader sedan men det skulle ha kostat 2000 kr så jag sket i det. Det känns som om företagen försöker tjäna pengar på att släppa nya saker hela tiden så att man måste betala för att hålla sig uppdaterad (ursäkta om jag låter lite gammal) :) Är inte så insatt i datorer och har aldrig tyckt att jag har behövt en så kraftfull dator förutom när jag brukade spela pc-spel. Men man kanske behöver en kraftfull burk när man håller på med filmredigering. Har något att tänka på nu så ska kanske jämföra de olika alternativen innan jag köper någon ny dator.
 7. Okej, hade väll fel uppfattning då. Det är svårt att veta vad som är sant och falskt när det finns så många "Mac-fanboys". Tycker ändå att man kan ha en mac längre än en pc då apple inte släpper prudukter lika ofta som resten.
 8. Har inget problem med att lära mig mac då jag jobbar mycket med det i skolan. Du som verkar vara likgiltig mellan pc och mac, är det inte så att en mac håller längre än en pc? Tack för svaret.
 9. Jag är 17 år och gymnasiestudent och kan därför inte spendera riktigt så mycket pengar. Min budget är någonstans runt 12000:- och siktar nog in mig på en imac. Kanske köper något kraftfullare senare om jag jobbar mycket film och liknande i framtiden. Tack för svaret.
 10. Planerar kanske att köpa en mac pågrund av att jag vill hålla på mycket med filmklippning osv hemma men också för Final cut. Förutom att en Mac har fc, varför säger alla att den är så mycket bättre än en pc när man håller på med mediaproduktion? Vad tycker ni är bäst av mac eller pc om man ska hålla på med film? Skulle verkligen uppskatta om någon kunde rådge mig vilken av dessa jag ska satsa på. Tack på förhand gillarfilm
×
×
 • Create New...