Jump to content

Amiren

Members
 • Posts

  11
 • Joined

Everything posted by Amiren

 1. OBS OBS! Det slog mig att "misstankar" kan uppstå kring bytet av redigeringsprogram. Så är INTE fallet! FCP X gällde under en testperiod från macstore. Adobe investerade vi i efter MÅNGA rekommendationer från andra. Kändes viktigt att klargöra detta! =)
 2. Hej, Vill exportera från FCP X till en annan dator som ska öppna och jobba vidare i samma program. Tycks inte hitta ngn lösning på egen hand, TYVÄRR!! :q
 3. Hej! Nu har det gått några månader och med fcp x. Begränsningarna visade sig ganska så snabbt... Något jag ogillar är att det inte lämnas så mycket utrymme för den som vill sätta sin egna prägel på redigeringen. Alla artister jag inlett dialog med har frågat vilket redigeringsprogram jag använder. och fcp x har fått dem att tvivla. Faktum är att min första riktiga musikvideo gjordes i imovie, och snart kommer bandet att släppa den! =) Länkar när den är ute Jag har i övrigt gått över till premiere cs5.5 och känner redan att det är ett program jag kommer att arbeta med rätt länge! =)
 4. Jag har ännu inte fått budget från skivbolaget. Men kan inte tänka mig att det är så mycket... Och det är i Göteborg. Grejen är den att det kommer ändå vara öde på gatan mellan de tiderna vi vill filma. Men å andra sidan, Kerstin 57år på tillståndsenheten lär väl ge blanka fan i det..
 5. Kanske fel tråd, sorry isf.. Jag undrar om ngn har erfarenheter kring tillstånd från myndigheter vid inspelning? Tanken är att ett band ska uppträda (i låg hastighet) på ett lastbilsflak på en gata som i vanliga fall är trafikerat. Då delar av gatan endast är för kollektivtrafik vissa timmar på dygnet, och resterande tid helt avstängt, så borde det väl finnas vägar att gå? :OO Känns som att jag borde ta med all trafik i beräkningarna innan jag kliver in till tillståndsenheten och lägger fram min önskan? Tacksam för svar! Amir
 6. Grymt tacksam för att ni tar er tid och svarar! :) Så här blev det; Jag leker mig just nu fram på fcp x. Det känns faktiskt ganska snarlikt iMovie, iaf till en viss gräns. Haha på sätt och vis känns det som att jag behöver er välsignelse så jag med gott samvete kan fortsätta med fcp x! :)
 7. Men å andra sidan så har folk uppnått grymma produktioner med fcp 7. Jag har de senaste dagarna sett en hel del tutorials på youtube, och börjar otroligt sakta men säkert koppla funktionerna. Vill gärna tro att om jag helhjärtat jobbar med fcp 7, kan jag längre fram byta program, men ändå ha "tänket" med mig från produktionerna i fcp 7.
 8. Tacksam för det snabba svaret! Final cut känns faktiskt bra och intressant! Då undrar jag bara om det är klokt att börja med fcp x eller om jag ska satsa järnet på att lära mig fcp 7?
 9. Hej allesammans! Har "arbetat" med iMovie i snart ett år. Och nu vill jag därifrån! Vill inte ta mig vatten över huvet och hoppa på ngt tok-avancerat. Eller ja.. Det beror på vad tipsen säger. Kan vara värt att tillägga att jag har för avsikt att jobba mycket med redigering. Tack som tusan! Amir
 10. Hej! Jag är väldigt färsk på att filma och redigera. Men detta är ett av klippen jag gjort. Skulle uppskatta om någon/några vill säga vad som tycks om den? Vore kul, så man vet om man är på rätt bana eller inte! =) Tack! Amir
×
×
 • Create New...