Gå till innehåll

makkeliiito

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Allt postat av makkeliiito

  1. Skulle göra en film på 24 timmar! Tema - "Jag blir bara mer och mer förbannad" Miljöer som skulle vara med - Bastu, Balkong & Skolsal. Saker som skulle vara med - Fickkniv, Halsband & Barncykel. Från idé till färdig film på 24 timmar, ge gärna all sort kritik! Tack :)
  2. Hade mer tänkt ha mobilen som väckarklocka, och få ljudet från den då (om det gör någon skilnad) har ni några andra idéer annars? Tycker nämligen den låten är så sjukt bra och skulle vilja göra en video om den!:)
  3. Tycker du det låter som en bra idé då? Även haft uppe tanken med stopmotion, länka gärna om du hittar den videon tack! :)
  4. Tjena! Funderar på att göra en musikvideo till "Daylight med Matt and Kim" Mest för att försöka mig på att göra en musikvideo. Nu till idén då.. Tänkte att någon ligger och sover, vaknar upp av sitt larm som då är själva låten. Stänger av det, kollar ut genom fönstret och det är strålande väder, går upp och gör allt det där man gör på morgon lite snabbt sedan packar sin väska typ för att bege sig till stranden. Så går han då på en rak väg, medan vid sidorna av honom händer väldigt mycket som han bara struntar i för hans dag är helt perfekt. Sen vet jag inte riktigt hur den ska fortsätta.. Kom gärna med idéer, tankar, förslag allt möjligt! Gärna lite hur man filmar musikvideo och sådant eftersom jag aldrig gjort en :) Tack så mycket!
  5. Detta är en film som vi gjorde någorlunda snabbt :) Den heter "Unnecessary Violence" är ca 2 minuter kort. Vi satte oss ner och hade inget alls att göra, snabbt kom vi på idén till filmen genom att någon av oss ramlade i en stol.. Sen började vi filma direkt och vi ville lära os mer om hur man la till "mussle flares" så hämtade genast pistolen. Kameran vi använde heter vad jag vet "jvc GY-HM700u" eller så är det "GY-HD101" Det är en lite komisk actionfilm kan man säga, så kolla gärna och skriv en kommentar så är ni snälla :) Ge gärna tips på hur vi kan göra det bättre och hur vi kan utvecklas! :D tack!!
×
×
  • Skapa nytt...