Gå till innehåll

isssaa

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Utmärkelser för isssaa

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tack så mycket för sammanställningen, det var suveränt! Nu har jag granskat kamerorna och hittat ett potentiellt förvärv: Sony Handycam HDR-CX130E - Videokamera - Hitta lgsta pris, omdmen och information Har du testat denna, och vet du om den har manuell fokus? Recensionerna verkar i alla fall lovande, och likaså det faktum att den är rankad tvåa efter Go Pro HD Hero 2!
  2. Tack för tipset! Jo, en fokusring vore nog mycket smidigare än knappar. Fast det kanske mest är en vanesak. Vet du några andra kameror som också har antingen ring eller knappar?
  3. Är det någon som vet om det existerar en konsumentvideokamera (som inte kostar mer än 10-15 000) med möjlighet till manuell fokus? Jakten hittills har gett mig ytterst få resultat, och det ser inte direkt ljust ut.
  4. Har du någon erfarenhet av Nex-kameran? På vilket sätt är den spännande? :-) Att ha en kamera med möjligheten att byta objektiv precis som på en DSLR-kamera vore ju häftigt. Det jag är ute efter är en kamera som är snäppet bättre än en konsumentkamera, men ändå inte kostar alltför mycket. De två kamerorna ovan var de billigaste jag kunde hitta i den kategorin, och mitt maxpris måste jag tyvärr sätta där någonstans, runt 12-13 000 (säg plus eller minus någon tusenlapp). Okej, ja minneskort menade jag väl egentligen. Dvs ej DV-band.
  5. Hej! Jag är ute efter en semiproffskamera med diverse manuella funktioner för att filma lite allt möjligt med, och har hittat två stycken som jag väljer mellan. Dessa är: Canon Legria HF G10 och Sony HXR-MC50. Länkar: Canon Legria HF G10 Professionell Full HD-videokamera! Sony HXR-MC50 Tyvärr har jag inte råd med alltför dyr utrustning eftersom jag är student, så jag tar vad jag kan få, så att säga. Minimumkravet är att kameran ska ha hårddisk och kunna filma i Full-HD, därför hamnade jag i slutänden i valet och kvalet mellan dessa två. Så, om ni har någon erfarenhet av eller vet något om dessa kameror; vilken ska jag välja? Tack på förhand! :)
×
×
  • Skapa nytt...