Jump to content

Tommo

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Jag undrar om det är någon som känner till om det går att få tag på the af100 book från en svensk återförsäljare? Det funkade inte genom amazon.co.uk. Den europeiska distributören Holdan hänvisade till deras återförsäljare Smart DV som dock verkar aningen dyra (nästan 900 kr inkl frakt). Kanske har någon en begagnad till salu? :)
  2. Det verkar som att de nya objektiven i Lumix X-serien inte är fullt kompatibla med Pan. AF101. Något som känner till något om detta och kommer detta att åtgärdas framöver? Vad jag har hört så kan autofocus krångla. Inte roligt att köpa något som inte fungerar tillfredsställande...
  3. Hur fungerar RED:s distributionsnät? Köper man kameran direkt i USA eller har de europeiska återförsäljare? Är standarden den samma i USA som i Sverige? Funderar på samma sak när det t. ex. gäller Panasonics af100/101, fungerar båda här i Europa?
  4. Undrar om det finns en kamera som är särskilt lämplig för olika ändåmål, både dokumentär/intervjuer, naturfilm och spelfilm? Tonvikten ligger dock på olika reportage, i huvudsak utomhus. Tänkte mig något i stil med AF 101 från Panasonic eller Sonys FS100. F3 verkar vara aningen dyr. Går väl inte att få tag på under 100´kr antar jag. Alla goda råd tas tacksamt emot. :)
×
×
  • Create New...