Jump to content

Gussman

Members
 • Posts

  6
 • Joined

Gussman's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jag är på, har endast 40min med buss till Göteborg, "är" skådespelare. Bara varit med i någon hobby film och är klassas därför som amatör, men skulle vara sjukt kul att få en liten roll. Spelar även fotboll, då du skrev om det i tråden. Dock är jag bara 17år, men kan spela 16-19år ungefär. Hör av dig.
 2. Självklart, vet inte hur jag ska göra det ända jag vet är att detta kan bli stort. Filmen riktar sig till svensk filmindustri och det finns ingen film i samma gener, så därför kommer filmen slå extra stort. Kommer bli en oerhörd snackis.
 3. En dröm jag har haft länge förutom att bli skiva ett riktigt bra manus är starta en filmfestival. Till att börja med, jag är ung. Väldigt ung. Endast 17år, jag pluggar ekonomi och är väldigt intresserad utav film. Det jag tycker saknas i Sverige är en riktigt stor festival. Det finns många festivaler att gå på men jag vill forma en festival med lika stark varumärke som Cannes och sundance fast begränsat för Sverige och alltså varumärket ska vara så stark för svenskar, för att främja svensk film. Haha önskedrömmarna flödar men visst måste man ha en dröm. Nu är det väldigt lång tid tills festivalen kommer starta ~5 år, men ändå kliar det i fingrarna och jag vill börja! * Hur kan jag skaffa mig erfarenhet? * Vad skulle ni vilja se på en svensk filmfestival * Vad för grundarbete kan jag börja med just nu? En del som jag självklart inte kommer börja med än är finansiärer och reklam, men mellan tumme och pekfinger hur mycket kommer allt kosta? 1 miljon? 10 miljoner?
 4. Kör samma sak. Väldigt effektivt enligt mig.
 5. Hej, ganska nyligen blev jag intresserad utav film och manus skrivning. Jag har börjat skriva lite men vet inte riktigt hur. Läst lite guider här på Voodoo. Men har ni några tips? Gissar att jag kommer sitta och skriva på detta manuset minst 1-3år så vad ska jag tänka på? Blev precis klar med första scenen i filmen som verkligen kommer gripa och göra filmen intressant. Jag har ideér hur det kommer fortsätta men hur skriver man ett manus på ett bra sätt? Sedan hur säljer man det?! Hur beskriver man huvudpersonens personlighet? En positiv sak är att det inte är någon film men jättehög budget, så det blir troligen lättare att sälja runt ~5 miljoner i budget skulle jag tänka mig då det inte är några explosioner eller kändisar med. Ska jag testa skriva ett annat manus för att få erfarenhet för att sedan skriva manuset som jag skriver nu? Så jag får erfarenhet? Kan tilläggas att jag endast är 17år, men är helt 100 på att denna filmen kommer lyckas, och jag kommer ta det lugnt och inte förhasta mig så filmen blir perfekt. Kanske är lite naivt att tro detta, men tror verkligen denna filmen har något andra svenska inte filmer har. Så det jag behöver hjälp med är tips, bra guider, bra program att skriva i och hur man skriver.
 6. Hej! Upptäckte tråden väldigt sent och det jag undrar har ni börjat men något projekt? Fall inte är jag absolut intresserad. Jag är en kille på 17 år dock har jag inte några direkta saker att bidra med skulle vara skit kul att vara statist och sedan lite brainstorm till manuset, sitter själv för tillfället och skriver ett manus men som sagt jag är nybörjare och bara få vara med på inspelningarna och vara lite allround hjälp och agera framför kameran skulle vara sjukt kul. Skicka gärna ett PM eller svara här fall ni vill veta mer, detta verkar som ett super bra tillfälle att utöva en hobby som är väldigt ny upptäckt och få lite på kött på benen.
×
×
 • Create New...