Jump to content

johnhej2

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Vi har tillgång till 6-8 skådisar, fast det kan förstås tänjas lite på om det absolut skulle behövas.
 2. Hej RobinsTaste! Skulle du kunna göra ett manus åt mej? är för ett projekt som ska spelas in om 2-3 veckor, och jag har ingen aning om hur man skriver manus. Det ska vara något spel inspirerat, ungefär som den här Man ska förstå vilket spel det handlar om väldigt tydligt, helst ska det handla om minecraft elller modern warfare 3, men det spelar förstås inte så stor roll. Några scener som jag skulle vilja ha med är en bilscen när t.ex två personer åker i en bil och pratar, och en scen där en person skjuter en pistol i slow motion/bullet time. Tack för mej och hoppas du gör manuset
 3. Tackar :) antar att den här tråden inte behövs längre, mod kan gärna ta bort den.
 4. Hej! Jag söker en mikrofon till en EOS 550D, har kollat på Rode videomic och är 70% säker på att jag tänker köpa den. Nu till frågan, hur sitter mikrofonen fast på kameran och vart på kameran? Passar den på en EOS 550D?
 5. Behöver ett stativ till en Canon EOS 550D, prisklassen är 600-1500 kr. Vill att stativet ska vara i ögonhöjd och ha en sån där "pinne" som man roterar med, exempel: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting). En bra sak skulle vara om stativet hade hjul också, men det kanske inte är några stativ som har det. Kan tillägas att jag inte vet någonting om stativ.
 6. Hur mycket måste jag komma upp i för att kameran ska vara någurlunda bra? Kan du länka någon som är bra? Och OM jag nu skulle köpa en i prisklassen 2000-4000 vad skulle det bästa jag skulle kunna få vara för den prislappen utan att köpa begagnat?
 7. Okej, missförstod dig lite. Kan du länka någon bra kamera?
 8. Det är inte så att jag "nöjer" mig med 24 fps, det är mer så att kameran måste kunna spela in i just 24 fps eftersom det ger en slags "hollywood" känsla till filmen.
 9. Funderar på att köpa antingen Sony HDR-CX115 eller Samsung HMX-H300, kameran kommer användas till amatörfilm. Det som jag är mest intresserad är att kameran ska kunna spela in i 1080p @ 24 fps och ha många manuella inställningar. Vet inte om någon av dessa kameror spelar in i 24fps eller har många inställningar så som shutter speed t.ex ,hittar ingen info på google. Tips på vilken som är bäst skulle vara uppskattat men det skulle också vara uppskattat med tips på andra kameror om det finns någon som skulle vara bättre för amatörfilmer i samma prisklass. Kan vara värt att notera att ja
×
×
 • Create New...