Jump to content

merson90

Members
 • Posts

  7
 • Joined

Everything posted by merson90

 1. Jag är interesserad av en schysst axelrig för en bra peng om planerna blir verklighet. !
 2. Jag använder just nu en JVC gy-hm 750e kamera. Jag filmar i Quicktime format, 1920x1080, 50i hq. Problemet är att när jag har importerat filmerna till datorn (macbook pro 17 nyköpt) så kan jag varken se den i quicktime player, se förhandsvisningar eller se några thumbnails. Jag kan inte heller importera filerna till premiere pro 5. När jag försöker så får jag ett felmeddelande som lyder ¨codec missing or unavaible¨. Antar att det är något jag måste ladda ner men hur länge jag än googlar så hittar jag inte svaret. Finns det någon lösning på problemet? TAck!!
 3. Använder en JVC GY-HM750 på jobbet och arbetar på en Macbook pro 17. Filmerna jag får från kameran är QuickTime, Codecs - MPEG-2. Problemet jag har är att jag inte kan se några thumbnails när jag har importerat filerna till datorn. Det är ganska viktigt att jag kan se förhandsvisningarna så finns det något sätt jag kan fixa detta? Tackar!
 4. Yes. Jag bryr mig dock inte så mycket om batteritiden då jag vill ha en kamera med så hög bildkvalitet som möjligt. :D
 5. Ska snart inskaffat mig en ny äventyrskamera (liten smidig kamera som tål mycket). Jag har ju självklart inte kunnat missa GoPro som ett alternativ, men jag undrar den verkligen är bäst eller om de bara har marknadsfört sig riktigt bra. Finns det någon bättre liknande kamera på marknaden? Priset har ingen betydelse.
 6. Jag ska kopa Final Cut Pro inom en snar framtid. Jag har dock hort rykten om att FCP 8 ska komma valdigt snart. Stammer detta och nar kommer den i so fall??
 7. Jag undrar bara hur man gör när man vill exportera alla sina sekvenser man har i ett projekt. Jag jobbar med flera småklipp som ligger under flera sekvenser under mitt projekt. Har förstått att det inte går att exportera alla genom premiere pro, men att det ska gå i Adobe encoder. Jag har dock inte lyckats exportera alla på en gång utan är tvången att exportera dem var och för sig. / Tack
×
×
 • Create New...