Jump to content

Marre

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Växjö
 • Name
  Marre
 1. vi tar det från börja... instalera premiere/ta 48MhZ pal/Ställer in så att inte klippen skall visas på kameran/ importera filmen/ redigera Export Movie settings General: Microsoft DV AVI Video: Microsoft DV pal = bra bild Nästa Export Movie settings General: Microsoft AVI Video: ?? vet inte vad jag ska välja där..Divx blir dåligt..tror alla blir dåliga där Hjälp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 2. Oki nu kommer jag en bit på vägen tror jag...När jag tar print to video så blir bilden superbra.. Men hur ska jag kunna spara det på datorn?? Eller vad gör jag för fel när jag Exporterar filmen??
 3. sorry man kan inte exportera i cinepak när det är Microsoft DV AVI, skrev lite fel där...det blir Microsoft DV (pal)
 4. oki här är en viktig fråga.. när man är i general och väljer Microsoft DV AVI så går det jättefort och blir hyffsad bra bild när man exporterar i cinepak tar man bara microsoft AVI så tar det ju 14 timmar för en 13 min lång fil + att det blir dålig kvalitet Med microsoft DV AVI kan man inte göra om filmen till VCD senare i Tempeg men det kan man i Microsoft AVI....men det är usel bild där Hur kan jag lösa det? Typ om jag vill ha en divx så måste jag ha Microsoft AVI det går inte välja nått annat i video annars
 5. Herregud vad dålig bild det blev nu...exporterade till xvid utan att ställa in nått och det blev ju 10000 små fyrkanter i filmen!!
 6. oki föra över till dvbandet kan jag inte har inte dv in...men jag provade utan wide och det verkar vara bättre...ska exportera filmen nu instalerade xvid codec men tror inte den kom med i premiere
 7. du måste ladda hem divx och instalera på datorn innan du kan spara i det
 8. oki det där med wide har jag ställt in på kameran med...kan det ha nått med det att göra? jag har ju en wide tv oxå.. När man ska ta divx vad ska man välja? Fast el Slow? sen kan man ställa in lite annat i divx...ska jag ta 50/50?
 9. oki ska testa det.. så tråkigt när det inte funkar bara..
 10. Jag har en sony dcr-pc6. När man kopplar in kameran på tv:n så är det superbild..kanske nått fel på när jag laddar in filmen i datorn..finns det många inställningar att väla på där?
 11. Jag har problem med kvaliten på mina filmer. Använder en DV kamera och premiere och i början väljer jag DV-pal Widescreen 48kHz. Sen tar jag capture movie. När man kollar i mappen där filmen har sparats innan den blir redigerad så är jag inte nöjd med kvaliten den skall väl vara som orginalet? Ser typ ut som små fyrkander på alla kanter i filmen Smälla hjälp mej... Nybörjare som börjar tröttna... :-)
 12. Funkar utmärkt hos mej...har ett geforce 2 kort kopplat till datan sen ser man i tv:n vad man har gjort
 13. Har precis köppt en Ericsson P800 som kan spela upp lite filmer... Så nu undrar jag om nån vet ett bra program som kan göra om filmer till mp4 format..???
 14. det duger...bättre än video.. Blir ännu bättre om du spelar upp den i en stationär DVD spelare
 15. det duger...bättre än video.. Blir ännu bättre om du spelar upp den i en stationär DVD spelare
×
×
 • Create New...