Gå till innehåll

sandrower

Medlemmar
  • Inlägg

    29
  • Blev medlem

Allt postat av sandrower

  1. En liten fråga: Om ni nu klättrar på tio-i-topp listan i New York då borde väl inte resurser i form av kapital vara ett problem till att få professionella filmskapare att göra en musikvideo?
  2. Tjena, skickade ett PM till dig :)
  3. Tjena, Det är fortfarande aktuellt och vi tänkte spela in en lite kortare grej innan vi gör den stora Jane Eyre grejen. Så om du är intresserad så är det bara att joina :)
  4. Ja absolut, vilket program kör du på? Själv kör jag med FCPX och Motion 5.
  5. Tjena, Om du vill skriva manus så skulle det vara helt ok för mig då jag inte är mycket av en skribent själv, det kommer ju som sagt vara som en trailer för Jane Eyre då hon går bärsärk. Nu vet inte jag om du har sett orginalet men denna kommer väl bli som Steven Seagal hade gjort den :) Hur lägger vi upp detta? Skall jag i stora drag berätta för dig vad som händer och så skriver du ner allt till ett manus eller?? /Alexander
  6. Tjena, Allting ligger ju än så länge på ritbordet, har inte fått ihop allt än men det är på G, var det något du funderade på? Jag är ju i behov av skådisar men de hittar man ju along the way ändå så det borde ju lösa sig. Känner du att du vill vara delaktig i något? /Alexander
  7. @mirage Det skulle vara roligt om du vill vara kameraman till projektet, har en Canon XA10, Merlin SteadiCam och ett Manfrotto stativ. Tänkte att projektet skulle dra igång i aug/sep någongång när man får det lite mer höstiga vädret. Har även ett projekt jag tänkte dra igång med i sommar som skall vara en fejkreklam till Djjungelvrål under arbetsnamnet "Bulten och Vesslan" Om du är sugen och är i Göteborg i sommar så är du välkommen.
  8. @affe-affe Tjena, sorry att det har tagit tid att svara, man tycker ju att voodoofilm borde ge en notifikation när det blir ett inlägg på en tråd man har skrivit. Det skulle vara grymt om du var med på ljudet i denna produktion, jag har införskaffat en ZOOM H4n, så det du har att jobba med är Röde NTG-2, ZOOM H4n, Röde mikbom (3 meter) och ett par helisolerande hörlurar. Har även ett projekt jag tänkte köra med i sommar som skall vara som en fejk reklamfilm till djungelvrål i sommar under arbetsnamnet "bulten och vesslan" Om du är sugen så skulle det vara kul att dra igång projekten. Jag antar att du bor i Göteborg?
  9. sandrower

    Resereportage

    Jag har faktiskt undrat lite grann också hur man gör det för att liksom fånga ett intresse. Jag tänkte faktiskt prova att med bruden göra ett matreportage i Europa på ett roligt sätt. Men en generell tanke är ju att man gör en fet research om någonting och sedan gör det som en film eller typ som en sketch och det känns som att tyngden ligger på researchen och faktan sen hur man återspeglar det gör nog detsamma eller?
  10. Tjena allihopa, Har ett projekt om alla är sugna på något. En sjuk trailer om Jane Eyre, fullspäckad med action som vi kan göra till sensommaren. Det vi behöver är: Ljudkille Kameraman Kostym Specialeffekter Musikeditor Redigerare, helst FCPX och MOTION 5 7 skådespelare varav 3 manliga och 4 kvinnliga. 3 unga kvinnor i 25 års åldern, 2 män i 27-30 års åldern, 1 man i 40-50 års åldern och en asiatisk kvinna i 40-50 år Utrustning jag har för närvarande är: Canon XA10, Manfrotto tripod, Merlin Steadicam, Rode NTG-2, GreenScreen, ganska mycket vapen och lite smågrejer när det gäller kläder. Så de som är på är varmt välkomna
  11. Låter sjukt bra, du är välkommen ombord :)
  12. Lätt, du är varmt välkommen. Chefen av gruppen är lite frånvarande just nu men han kommer tillbaka :)
  13. Det är fixat, det blev tjejens mormor som också är flink på symaskinen, så fixar hon det direkt när vi lämnar av den, kan ju inte ta mer än 1 timme eller 2.
  14. Japps, fixar ett PM och jag hakar gärna på och kollar ställen. Passande nog så är jag ledig tis-fre jobbar 12-20 lördag så den går bort och söndag 9-16 så den är tveksam. Jag kan kolla med min polare om hon kan sy ihop, det ska nog gå bra tror jag :) Satt igår och skumma igenom allting, fått en liten uppfattning men det blir ju lättare när man träffas IRL att veta vad alla har för något. Ska faktiskt göra en rekvisita inventering.
  15. Najs, va kul :) Har ni någon privat hub eller liknande där ni lägger upp manus och liknande? Faktiskt så känner jag två personer som syr sina egna kläder och är ganska flink på symaskinen varav den ena är min kära mor (dock bor hon i Örebro) men den andra bor i Göteborg så det skulle kunna funka :) Vad skulle ni vilja att jag gjorde dom två första helgerna i augusti? Har en mikrofon (Røde NTG2) och ett teleskoprör och en inspelningshårddisk och ett par riktigt sjysta lurar :) som kan nyttjas utifall ni behöver sjyst ljud
  16. Tjena, Jag håller också på att leta efter folk. Skulle vara kul som ni säger att bilda ett tajt team :) Jag är ganska ny i filmområdet men jag har många sjysta ideér och har spelat musik i 15 år, både spelat in egen musik i min hemmastudio och spelat live med band. Gillar att skriva manus, vara lite idé spruta och redigera effekter. Har lite sjyst utrustning så som steadicam och min hemmastudio, sjysta digitala effekter från videocopilot med mera. Så jag är gärna på om jag får Och så har jag tonvis med rekvisita, allt från kilt till västern outfits, 3 st replika lightsabers (inte barnversionerna utan the real deal :) några sjysta replika vapen (moderna och gamla) och även verklighetstrogna airsoft, hölster, mängder med hattar safarihatt, sovjethatt, inbördeskrigshatt, västernhattar, militärhjälm, you name it mm. Kan också stå framför kameran som bakom spelar ingen roll :)
×
×
  • Skapa nytt...