Gå till innehåll

WFilm

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev medlem

Allt postat av WFilm

  1. Tack skall du ha för dina tips och synpunkter, det uppskattas verkligen:)
  2. Håller fullständigt med dig angånde begreppet bullet time det är väldigt brett område, men effekten ifrågan är svår att namnge. Skulle säga att det är en "180 spin":) Nja du har nog rätt när det gäller "the bullet", märkte det sen. Fast jag tycker det verkar som "The Bullet" är en bra början i alla fall eftersom det handlar ganska mycket om 3d osv. Kom lika långt som dig fast det är det där med övergången som är så satans klurrig bara, det är som det skulle vara något slags "fake 3d":) Det sjuka med den där effekten är ju att det är som att dom skulle använda liknande rig med stillbildskameror som i matrix, fast det kan dom inte gjort eftersom då skulle ju killen flygga rakt in i riggen:) rigg klipp.
  3. Tusen tack! Borde ju nästan anat att det var Mr. Kramer som hade ett litet finger med i spelet:)
  4. Hallo allihopa! En kompis till mig som håller på med kitesurf skickade en länk till en kitesurf film gjord av andy gordon och jag blev total impad av effekterna som var med. Är det någon här på forumet som vet hur han har gjort fake 3d effekterna(bullet time), alltså dom när han hoppar och kameran snurrar över till en annan kamera som vid 02.21 i Revolve och 01.33 i calibrate? Ser helt sjukt snyggt ut! Sen är ju sekvens(frame by frame) effekten inte så jävla ful heller. Har någon här på forumet några funderingar på hur han har gjort dom så skulle det mer än uppskattas!:) Revolve Calibrate
  5. http://rapidshare.de/files/4329775/Racing_on_knutsboda_shit_bay_medium_kvalite_.wmv.html En lite film till som jag har gjort.... är ganska lång tråkigt.. gjorde den pågrund av att mina kompisar vill ha nåt att skicka runt på msn:)
  6. Är faktiskt ganska glad över att du inte märkte av redigeringen så mycket... har försökt att göra det så faktiskt.. se t.ex. på crusty filmerna, där använder dom nästan bara fade in och out och overlap och inte för ofta. Själv tycker jag att det är fullt med alldeles för många övergångar... jag tycker att en cross film skall vara snyggt filmad och med några övergångar och ganska mycket blandat material.. man vill ju få fokusen på själva körningen och tricken, men i det här fallet inte så många trick och du har rätt om att det var mycket i filmen... fast det var ju bara på skoj jag slängde upp den och för att få en liten inblick i vad folk gillar osv, men där emot tror jag inte folk tycker det är så tråkigt med fester även fast dom inte känner människorna på filmen.. men som du sa så är det överdrivet mycket med festande i filmen... men det är så i finland:D ... men men smaken är som baken, delad.. Mer feedback från andra också skulle vara najs:)
  7. Har faktiskt sett eran film.. tyckte den var bra(förutom vissa låtar och presentationerna).. men som sagt så var det här nåt jag bara klippte ihop snabbt och hastigt + att jag inte hade så överdrivet mycket cross material så det var därför det var lite mycket sånt:) men som sagt innan, den slutliga filmen kommer att rocka dock:D Tack för dina synpunkter AndreSjöström:)
  8. http://rapidshare.de/files/4259750/Sm__filmer.rar.html Hallo!! det här är min tredje post i forumet, har varit lite lat och supit lite för mycket tror jag:D jahur som helst, här är lite material som eventuellt skall vara med i den slutliga filmen... det är ingen världsklass precis och sen har jag inte orkat fixa nå titlar och presentationer, men det duger nog:) Det är typ bara rå material som jag har lagt lite musik på och så har jag speedat upp några klipp lite.. håller på att filma för fullt nu så jag skall se sen när den är klar om jag slänger upp den här, jag skall försöka i alla fall om nån vill se den sen:) den slutliga filmen kommer att bli mycket bättre för vi har nämligen fått ett större hopp nu så(2.5m högt och 1.5m brett) så det blir mycket högre hopp, även mycket fler trick osv:) Säg gärna vad som kunde ha varit bättre och vad som var bra.. ja ni vet har även mer mxfilm om nån är intresserad mycket nöje/Wfilm
  9. WFilm

    köp av Fisheye lins?

    Tackar och bockar Ronnie.....hittade linsen på scandinavien photo men den var lite väl dyr:(
  10. Hej...nu skriver jag mitt första inlägg här på forumet:) jag tycker att den här sida är jävligt bra, den är full med tips och annat bra. Jag undrar vad jag skall köpa för fisheye, Eftersom jag filmar skateboard och ganska mycket sport och så jag tycker det ser så jävla grymt ut. Jag har en Sony VX2100. Men vad är det man skall lätta efter? skriv in länkar till förslagen om det finns Tack på förhand:)
×
×
  • Skapa nytt...