Gå till innehåll

Nitro

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Allt postat av Nitro

  1. Vad ska man använda för mikrofon på bröllop på själva festen, använder en sony hdv HDR-FX1E, det blir inget vidare bra ljud med den inbyggda micen? Sen när man byter vinkel så vill jag minimera att ljudet bli svagare eller starkare, vill ha en jämn ljudupptagning. Vad ska ja använda för micar? rundtagande, mygga?
  2. Max brukar ha koll på de här, va har du och säga om detta? Borde inte de gå snabbare att koda om i encore med dator 2? Iom att ja har raptor disk, quad processor?
  3. Klicka på bilden i tidslinjen, sedan till vänster om monitorn ser du Effect controls, i denna meny har du motion, där kan du ändra storlek med scale.
  4. Ja har två datorer att redigera på, med den ena datorn 1 går det åt ca 30-50min att koda om en film med meny på 2h, men med den andre datorn 2 tar de ca 2.5-3h att koda om en liknande film på 2h. Dator 1: Processor p4 2 core 3.0Ghz, 3gig ddr2, 3 sata diskar 500 gig, ett sämre gforce 6800ultra, windows xp, encore cs3 Dator 2, Processor p4 2 core quad 2.4Ghz, 3gig ddr2, 1 sata raptor 150gig 10k rpm, 2 sata 500 gig, gforece 8800ultra Borde de inte gå snabbare att koda filmen med dator 2? Ja kör med okomprimerad film från premier microsoft dv avi Vilken format rekomenderas att arbeta i, om man tar in dvcam?
  5. Säg att ja köper då ett geforce 8800GTX 768mb, lämpar den sig för videoredigering om man skulle jämföra den med säg matroxkortet eller quadro fx 3500 kortet? vad är den väsentliga skillnaden mellan korten? Klarar jag av mitt arbete snabbare om ja väljer säg fx 3500 kortet jämfört med matrox eller 8800GTX:n. Max: Du verklar ha koll på alla möjliga kort och vara insatt i de hela
  6. Då avbokar ja kortet, vad sägs om detta kort då Matrox Videokort RT.X2 SD, fortfarande till huvudfrågan vad kännar jag på videokortet i premier cs3, snabbare renderingar?
  7. Menar du att kortet inte är ett videokort? Ja trodde de va enbart ett videokort, önskar ett snabbt svar så ja kan avboka kortet, vill inte lägga 9k på ett spel kort. Vad finns de då för alternativ?
  8. Använder premier cs3, duger processorn eller ska ja satsa på ett nytt moderkort, processor due 2 core? För att dra fördelarna av videokortet eller?
  9. Vill kunna redigera filmern över 2h, med en massa klipp. Har nu beställt ett Nvidia Quadro FX 3500 256 MB Renderas övergångar, effekter realtid? Slipper man slutrendering? kodas filmen snabbare i mpeg 2 med detta kort nu? Sen min processor är nu en P4 3,4Ghz, och 2Gig Ram, ska ja skaffa en nyare processor för att dra mer nytta av kortet? Vilken Processor isf? Lite funderingar! Tack för hjälpen man lär sig mycke av er på detta forum
  10. Jag är ny på detta forum. Ett mycket nyttigt och lärorikt forum med duktiga människor. Jag har en liten fråga. Jag undrar varför bilden blir pixlig då man filmar vid låga ljusförhållanden? Vad är det som händer med bilden visuellt och tekniskt? tack på förhand
×
×
  • Skapa nytt...