Jump to content

Newfilmer

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Om jag exporterar en film i Encore och t.ex. gör en DVD-skiva så är det bara ett CPU-jobb men om jag exporterar med AME så kan jag dra nytta av Mercury playback engine GPU acceleration. Är det så du menar?
 2. Jag har precis testat att rendera ett HD-klipp. Först gjorde jag det med "Mercury playback engine software only" och sedan med "Mercury playback engine GPU acceleration". Det gick fortare utan GPU acceleration. Vad kan det bero på? Jag har GTX 470, Intel i7 950 och 12 GB RAM. Mitt grafikkort ska ju stödja GPU acceleration så visst borde det väl gå betydligt fortare om jag väljer det alternativet??
 3. Tack för hjälpen Rogge. Det gjorde du bra :)
 4. Okej tack för det rådet. Då ligger jag risigt till kan jag säga för min SSD är bara på 60 gb och nu återstår endast 5 gb och det enda jag har på C är Windows 7 ultimate med alla medföljande program samt Adobe Master Collection. Blir svårt att veta vad jag ska rensa men jag hoppas kunna hitta program och filer i Windows som tar stor plats som är överflödiga.
 5. Hej! Det är så här att jag har köpt en ny dator som innehåller olika hårddiskar. Jag har installerat mina Adobeprogram på C och varje gång jag sparar något från dessa så läggs det på hårddisk D. D är alltså lagringsdisk. Det är så jag vill ha det eftersom jag vill kunna starta upp programmen snabbt och använder en SSD-hårddisk på C. Nu till mitt problem. Minnet på C är nästan fullt och tyvärr förbrukas minne på C varje gång jag startar och använder Premiere Pro eller Encore. Vad är det som gör att det går åt lite minne på C trots att jag lagarar mina filer på D? Är det inställningarna t
 6. Vilket format ger högre upplösning än HD?
 7. Hej, jag ska köpa en dator anpassad för videoredigering (PP och AF CS5) och undrar hur många hårddiskar jag bör ha och hur de ska användas. Räcker det med två st och hur ska innehållet i så fall fördelas? Video (råmaterial, redigerade klipp och färdiga filmer) på en disk och sedan ha OS, alla program och allt annat innehåll på den andre disken? Eller bör man ha tre st diskar? Förklara gärna också varför man ska dela upp datorns innehåll på det sättet som ni föreslår. Jag är ganska okunnig men vill gärna lära mig :) Jag har ännu inte köpt någon videokamera men ska köpa någon som ger full-HD
×
×
 • Create New...