Gå till innehåll

Liten apa

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev medlem

Personlig information

Utmärkelser för Liten apa

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Är lite fundersam här. Nästa vecka ska jag till Sundbybergs fhsk för en intervju till deras filmlinje. I samband med det ska man också göra ett praktiskt prov som "tar ett par timmar". Någon som vet hur detta brukar gå till? Handlar det om att spela in en kortfilm på plats? Eller bara om redigering? Sen kan jag ju passa på och fråga en annan sak – någon som har koll på hur skolan egentligen är? Är undervisningen seriös? Eller är det bara skit? ;)
  2. Är lite nyfiken på vad ni anser om filmkaraktärer med minnesförlust/amnesi. Är det för uttjatat? Är det bara en dålig "plot device"? Jag har nämligen börjat knåpa på en filmidé där en del av handlingen kretsar kring att Herr A orsakar så att Herr B får minnesförlust, och därmed får Herr B att tro att han begått ett mord. Har ni något tips på hur jag ska lösa detta på ett någorlunda originellt sätt, utan att det blir för mycket Memento av det hela? Finns det tex något preparat som garanterat orsakar minnesförlust, eller ska jag köra på pseudovetenskap och bara hitta på något? Eller en rejäl slägga i huvudet kanske...? ;)
  3. Någon gång i januari-februari 2011 är det tänkt att vi kör igång. Men det kan ju komma att skjutas upp om vi inte får tag på alla som behövs tills dess...
  4. Sen har vi ju Pandemonium också, helvetets huvudstad. ;) Eller så är man lite mer originell och slår ihop olika konstiga ord, så brukar i alla fall jag göra. Som Quantums förslag, det kan man få till... Pecunidum. Bara som ett exempel.
  5. Uppdatering: Projektet nerlagt på obestämd tid. Sorry, gott folk!
  6. De högst upp – Home, What's new, Forum actions, och så vidare. Tycker det ser oproffsigt ut med engelska och svenska blandat bredvid varandra bara.
  7. Fint att sökfunktionen funkar igen. Kommer svengelskan vara kvar på menyerna, eller ska det ändras? Inte för att det gör något egentligen, men jag stör mig lite på det... :P
  8. Fast blått tema är ju aptråkigt, går det inte att ändra till den där trevliga grågröna färgen igen?
  9. Sen är ju polackerna duktiga på att göra snygga och riktigt udda filmaffischer: http://wellmedicated.com/inspiration/50-incredible-film-posters-from-poland/
  10. 3D är inte min grej heller, det känns mest som en gimmick. Men jag gissar på att det kommer bli allt vanligare, allt eftersom tekniken utvecklas. Fanns det inte planer på att man skulle införa olika lukter anpassade efter vad som händer i filmen också? Voine voine...
  11. Lite lustigt det där, min uppfattning av Apan är mer eller mindre tvärtom. :) Enligt min mening en av de bästa svenska filmerna som gjorts på länge, riktigt bra skådespelarinsats av Ola Sarri. Jag fick inte alls intrycket att filmen är pretentiös, snarare att den är väldigt avskalad och går rakt på sak. Och jag har inte sett så många hyllningar, de flesta recensioner jag läst har gett den halvbra betyg.
  12. Fortfarande ganska intetsägande. :) Men den verkar snyggt gjord iaf, ser fram emot att kolla på den när den dyker upp online.
  13. Eller gör tvärtom – ha ovanligt långa klipp. Det ser man inte ofta i musikvideos, och kan säkert se mer imponerande ut. Men det beror ju på hur ambitiösa ni känner er. :)
  14. För övrigt går det här över förväntan. Lade upp annonsen på Filmcafe förut, ansökningarna trillar in efter en. :D
  15. Liten apa

    Spy Olja ur munnen?

    Hum... Det enda jag kommer på nu för att få till en svart färg är bläckfiskbläck (fult ord) som man har om man vill färga t ex pasta. Kan det funka tro? Tuff idé förresten. :)
×
×
  • Skapa nytt...