Jump to content

PRound

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Nej, det gjorde jag inte. Hade inte tänkt att skriva det! En snabb sammanfattning: Den världskända bluesmusikern Robert Kinley, väljer plötsligt att avsluta sin karriär och flyr rampljuset till en stuga i skogen. När han tror att han är helt ensam, märker han att han blir förföljd, och tvingas fortsätta sin resa på fot.
  2. Hej! Under våren 2013 kommer filmen Into The Woods att spelas in helt, och jag och mitt team letar efter någon som kan ta hand om detta projekt. Jag siktar på att det ska bli en uppmärksammad debutfilm och siktar även på att det ska bli "årets independentfilm". Som ni förstår är vi mycket seriösa och vi satsar allt vi har på detta projekt. Det vi behöver hjälp med är först och främst ekonomin, och sedan någon som kan tänka sig att agera producent. Vi behöver all hjälp vi kan få, så tveka inte att ringa 0738332578 eller maila pontus@bizzarre.se, så får ni veta lite mer och även få ti
  3. hade en NV-GS230 på gång för 2100:- inkl. frakt. Men nu när jag såg den andra på blocket så kanske jag ska satsa på den. eller vad ska du ha för din, superD? Vad ligger en kamera som kan hantera 60 fps på?
  4. Jag har kollat runt lite och hittat en Panasonic NV-GS230, Panasonic, NV-GS120 och Panasonic NV-GS 280. Vilken av dessa passar bäst?
  5. Hej! Jag letar efter en kamera som jag ska för inspelning av skateboardfilmer. Det ska gärna vara hög fps (60) och bra upplösning. Har fått tips om canon EOS 550 och go pro hd hero. Jag har ingen kunskap eller erfarenhet av film så jag tyckte det var bättre att vända mig till några som kan det bättre. Jag vill inte ha en värsting utan en ganska billig kamera. Någon som har några förslag? Min budget ligger runt 2-4000kr. Tack på förhand.
×
×
  • Create New...