Gå till innehåll

exogenstorso

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för exogenstorso

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Jag har inte filmat i HD. Formatet är square pixel 1024x576.
  2. Efter lite meckande har jag lyckats få square pixel-exporteringen att funka...mer eller mindre. Formatet ser ut att stämma när jag laddat upp klipp, men filmen täcker inte hela youtubespelaren. Den blir helt enkelt för liten. Är det någon här som jobbar med Adobe premiere CS3, filmar widescreen 25fps? Hur funkar det när ni laddar upp filmer? Det har ju förvisso skrivits om det mesta här i tråden redan...ursäkta mitt gnatande här, men kanske nåt nytt dykt upp sen senast?
  3. Tack för svaret! Jo, jag har läst den där tråden men den hjälpte mig inte särskilt mycket. Det där med square pixels funkar inte för mig. Om jag "fejkar" en letterbox på 16:9-filmen, och dessutom key-framar andra bilder så blir dessa helt "fucked" när jag exporterar. Vissa bilder ligger helt fel och letterboxen kan skära vissa bilder på mitten. Jag experimenterar en del i redigeringen och skulle jag anpassa mig till square pixel-exportering så tvingas jag begränsa mig. Vilket jag inte vill. Är det så att det helt enkelt inte finns ett vettigt sätt att ladda upp på utube? Är jag så illa tvungen att hålla på och mecka runt med massa trix och sånt? Jag söker svaret på varför det inte går.
  4. Jag vet inte om jag är på rätt avdelning men det finns så mycket här så jag vet inte var jag ska börja! Kan någon här svara på varför mina 16:9filmer blir ihoptryckta till 4:3 på utube? Det är inget nytt problem, men jag har letat och letat men hittar ingen bra lösning. Jag jobbar i Adobe CS3. Filmar i widescreen, redigerar filmen i ett widescreenprojekt och exporterar sedan filmen, som kan ses i widescreen i tex windows media player. Men varje gång jag laddar upp filmer blir de ihoppressade till 4:3. Vore enormt tacksam om någon kan hjälpa här!
×
×
  • Skapa nytt...