Gå till innehåll

Jan-Banan

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev medlem

Allt postat av Jan-Banan

  1. Filma den scenen två gånger en gång med personer som har green screen på fingret den andra gången så är han inte med.
  2. Vet du nån datorfirma som bygger ihop datorn?
  3. Vad är viktigt att tänka på om man ska bygga en egen data för videoredigering med program som Adobe After Effects CS5. Är helt ny när det gäller att bygga datorer och sånt. Så vet inte vad som är viktigt att tänka på när man ska köpa delar. Sen undrar jag också om det är svårt att bygga ihop datorn själv eller om man måste fråga nån som kan sånt, om den kan bygga ihop datorn åt en ? Tacksam för svar :)
  4. Jan-Banan

    Adobe Student.

    Okej. tack för svaren, tror jag gör på Student edition eftersom det passar min plånbok bättre ;)
  5. Jan-Banan

    Adobe Student.

    Så det är fulla versionen i den också?
  6. Jan-Banan

    Adobe Student.

    Oki undrar om det är fulla versionen i Adobe Creative Suite 5.5 Production Premium också? Eftersom den är så mycket billigare än Adobe After Effects CS5.5. ???
  7. Min fråga är om du köper Adobe program via student erbjudandet får du fulla versionen eller en nerbantad version
  8. Jan-Banan

    Mecenat

    Har nyss sätt den här sidan och den verkar toppen. Min fråga är hur vet man om man får ett sånt där kort?
  9. Har blivit sugen på att skaffa en Imac, men min fråga är klarar Imac av program som t.ex. Adobe After Effects? Sen är min andra fråga, det finns fyra versioner av Imac, två 21,5 versioner och två versioner av 27. iMac - Buy iMac desktop computers - Apple Store (Sverige) Är det värt lägga några fler tusen lappar? Vilken borde man välja?
  10. Jag har hittat några kameror som jag undrar vilken som är bäst, det som jag kommer göra är kortfilmer och sånt. Kamerorna som jag hittat är. Sony HDR FX1 SONY HVR-HD1000E SONY HXR-MC2000 Nån som har nån erfarenhet med kamerorna eller vet vilken som är bäst?
  11. Hej. Jag ska köpa en ny kamera, och jag funderar på att köpa Canon EOS 550D. Nu till min fråga ska jag köpa Canon EOS 550D eller är det bättre att köpa en videokamera som ligger på ungefär samma pris? Tacksam för svar :)
  12. Nån som har en aning vad priset blir ungefär?
  13. Okej tack för svaret.
  14. Okej undrar om det blir blowback effect om pistolen är fjäder driven?
  15. Har en liten fråga när det gäller airsoft vapen, t.ex om man köper en pistol som man håller i en hand (kommer inte på vad det heter) hur fungerar pistolen blir det en blowback och sånt, om det är så måste man ha kulor till den eller vad man nu använder till airsoft pistoler för att blowback ska funka? hoppas ni förstår
×
×
  • Skapa nytt...