Gå till innehåll

Edin

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Allt postat av Edin

  1. Edin

    Noomaraton! 4-5 september

    Perfekt. Jag kommer definitivt att vara där.
  2. Edin

    Noomaraton! 4-5 september

    Känns som det kan uppstå några intressanta bidrag. Är det möjligt at gå och se filmvisningen på Hagabion utan att delta i tävlingen? Vad kostar det i så fall?
  3. ''Gå och Se'' är definitivt en av filmerna som berört mi mest. ''Sympathy for Mister Vengeance'' tyckte jag ockå bar en väldigt stark film. För att inte låta för pretto måste jag säga att ''Forrest Gump'' påverkade mig en del en gång i tiden.
  4. Tycker inte att det är ett stort problem. Det gör säkert mer nytta än skada. Så länge man inte gör något olagligt behöver man ju inte oroa sig.
  5. Edin

    En idé!

    Det är klart det inte alltid måste vara realistiskt, men personernas handlingar måste kännas trovärdiga. Det kan möjligtvis bli ett problem i storyn. Men det är naturligtvis svårt att uttala sig om något du skrivit ner på en minut. Det vore intressant att se ett manus.
  6. Edin

    En idé!

    Jag vet inte. Känns ganska orealistisk. Men om du bygger ut det hela kan du möjligtvis fylla de logiska luckorna. Det kan säkerligen fungera men det finns en del att jobba på i så fall.
×
×
  • Skapa nytt...