Gå till innehåll

jennu

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Göteborg
  • Yrke/titel
    Producent / Produktionsledare
  • Namn
    Jenny Luukkonen

Utmärkelser för jennu

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. NOOMARATON är en filmtävling öppen för alla där deltagande lag har 24 timmar på sig att göra en film utifrån givna förutsättningar: ett tema, tre platser, tre föremål. Prick kl 09.00 får alla lag reda på vad filmen måste innehålla. Ett dygn senare måste filmen vara inlämnad, antingen fysisk på någon av våra inlämningsplatser eller digitalt. I år pågår tävlingen mellan 1-2 september, för mer info om hur du anmäler dig se NOOMARATON 2012. Bor du i Västra Götaland kommer info här nedanför! För att delta måste du och ditt lag anmäla er SENAST fredag den 31 augusti kl 17 på vår hemsida: Noomaraton | Kultur i Väst Där hittar du även mer information om inlämning, visning och regler. Kolla även in Facebook-eventet: Filmkonsulenterna Västra Götaland | Facebook Filmkonsulenterna på Kultur i Väst arrangerar deltävlingen här i Västra Götaland. Alla inlämnade filmer visas på Bio Roy i mitten av september och vinnare kommer utses av en meriterad jury. Vinnarna från regionen får resa och boende betalt för att kunna delta i finalen som går av stapeln den 29 september i Stockholm!
  2. Hej Jag letar efter någon som gillar att ta ljud på filminspelning! Vi är ett gäng som jobbar med Mikael Bundsens examensfilm på Filmhögskolan i Göteborg, inspelning sker i nov-dec samt ev i jan. Vi kommer spela in i olika block och kräver inte att du ska kunna vara med hela tiden, utan om du kan vara med ett eller flera block går det också bra. Vi räknar med max 20 inspelningsdagar totalt. Filmen heter "Bättre i Berlin" och handlar om föreställningen av vad som är ett lyckat liv. Vad ska man göra och hur ska man bete sig för att passa in? När börjar egentligen det riktiga livet? Filmen rör sig kring huvudpersonen Amanda, som bestämt sig för att flytta till Berlin, och hennes pojkvän Filip vars dröm är att slå igenom med sitt band. Filmen kommer ha premiär i vår och visas på filmfestivaler runt om i Norden under 2012-2013. Kontakta mig på jenny.c.luukkonen@gmail.com om du är intresserad! Kolla även in vår blogg BÄTTRE I BERLIN
  3. jennu

    Noomaraton! 4-5 september

    Klart man kan gå ändå. Och det är GRATIS!
  4. NOOMARATON är en filmtävling där ett lag om 4 personer gör en film på 24 timmar! Kl 09.00 den 4 september får man ett tema, tre saker samt tre platser som ska vara med. Ett dygn senare måste filmen vara klar! Först tävlar man inom sitt län/region och vinnarna går sedan vidare till den nationella finalen i Stockholm den 25 september. För mer information besök http://www.noomaraton.se I Västra Götaland kan man anmäla sig fram till 3 september kl 18.00. Information och online-formulär finns på http://www.konstochkultur.vgregion.se/noomaraton Filmvisningen är den 14 september kl 18.00 på Hagabion i Göteborg, där en jury bestående av Anders Annikas och Linda Sternö kommer kora vinnaren. På scen står även Steam Machine. Kontaktperson: pia-mari.wehrling@vgregion.se Information om andra län/regioner finns på Noomaratons hemsida!
×
×
  • Skapa nytt...