Gå till innehåll

fannymatilda

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    stockholm
  • Namn
    fanny matilda

Filmskapande

  • Influenser
    the hours, fotografen Hans Gedda
  • Intressen
    musik, litteratur

Utmärkelser för fannymatilda

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. jag nickar igenkännande, här för mig själv. har haft tusentals intressen och aldrig ens tänkt tanken att jag skulle kunna tänka mig att göra film. efter att under vissa omständigheter fått känna på hur det är att stå bakom kameran, och dirigera de som står framför det si och så, har jag bara fått ett grovt uppvaknande. wooooow. regissör, alltså, hur kunde jag inte tänkt tanken förut? iallafall, har inte heller kommit igång. har lite frågor, jag och två filmintresserade människor har börjat skissa på en kortfilm. vi vet nada. en av oss (jag) är intresserad av regissörrollen, en av major parts och en av varierande biroller. ingen av oss vet ett skvatt om kameror, dock. har en mamma som jobbar på tv, så jag tänkte använda mig av den tillgången om det går, annars; hur gör man i vår situation? hur får man tag i utrustning, och hur lär man sig den? vi kan ju säkert låna hur proffisionella saker som helst, men sen har vi ju ingen aning om vad man tar sig till med den. fred.
  2. omg, så fort jag skickade det där sista så tittar jag på föregående talare och inser att jag glömt en massa. Wild at heart med David Lynch. jag har en slags sadistisk förkärlek till den filmen. jag äcklas av den men tycker den är helt underbar, samtidigt. Elefantmannen av samma regissör, gjorde att jag drömde många mardrömmar som barn. Jag har en mycket egendomlig koppling till den filmen; den liksom står för världens ondska och lidande. Just för att den representerade det när jag var yngre. Magnolia. A clockwork orange. tack för mig. fred.
  3. jag har några filmer som verkligen har förändrat min syn på film, och vad man kan porträttera genom kameran. de är relativt stora, de här filmerna, men jag vägrar tro att de försämras i takt med att de blir populära. jag älskar dem all the same! Dogville, med nicole kidman och stellan skarsgård. regissör: lars von Trier the Hours, med nicole kidman, meryl streep och julianne moore. regissör: stephen Daldry Requiem for a dream, med Jennifer Connelly och Jared Leto. regissör: darren aronofsky Kids, regissör: Larry Clark (Eternal sunshine of the Spotless mind, med Jim Carrey och Kate winslet. regissör: michael gondry) den sätts inom parantes, är inte en lika stor influens för mej som resten av filmerna. diggar allt med andy warhol, hans unika sätt och hans karaktärer är svåra att inte avundas. check it out man
×
×
  • Skapa nytt...