Gå till innehåll

stalwille

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

Utmärkelser för stalwille

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Okej... då får jag väl liva upp det hela lite! Varför har norrmännen inte stängd dörr när dom sitter på toa? (Förlåt alla norrmän, det är bara en rolig historia. Ta inte illa upp!) :)
  2. Vet du Anderberg, precis vad jag tänkte! :) Det här skulle bli ett jättebra manus. Kan inte du, Ryan, skriva manuset om det här så kanske du faktiskt får sälja ett manus. Lycka till!
  3. Okej... Hjälp mig då ifall jag är ute och cyklar... Du har alltså INTE sålt ditt förra manus för nästan en miljon, utan du började istället med ett mer "seriöst" manus som du ska tvinga på andra producenter? Har jag fattat det nu? Det är ganska svårt att hänga med när du ändrar historien. Eller menar du att du blev erbjuden dom där pengarna, och att bolaget tog tillbaka det när dom läste själva manuset? Förresten så undrar jag vad du definerar med ett "seriöst" manus... blir du erbjuden en väldans massa pengar är det ju idiotiskt att svara "Nej tack, jag ska skriva ett mer "seriöst" manus." Förresten så sa jag aldrig att jag känner Michael Bay... så där har du rätt. Jag känner alltså INTE Michael Bay. (fast egentligen vet du ju ingenting om det) Själv brukar jag sitta på altanen tillsammans med Mel Gibson... en riktigt rolig snubbe. Men det skulle vara trevligt att få se något av dina arbeten, som tydligen håller världsklass. eller få veta vad det där "feta bolaget" som ger dig massa pengar heter. Jag tror att jag pratar för alla när jag säger att det är svårt att ta din historia på allvar innan du ger oss lite mer kött på benen. Förrestem... på tal om att "cykla i regnet"... jag ska faktiskt ut och cykla nu, och det regnar. Så på den punkten hade du rätt! :)
  4. Så vad du säger är att du bara har skrivit ett första draft, och har blivit erbjuden nästan en miljon kronor för det? Får man fråga vem som erbjöd dig så mycket pengar? En producent på "Universal Studios" eller var det någon på bussen? Behöver man bara skriva ett första draft för att få en miljon där borta så skriver jag nog ner ett eget manus ikväll och skickar till Michael Bay. Min idé är att en tjej går till sin mormor i skogen, träffar en varg som sedan springer ch äter upp mormor och som sedan lägger sig med tantkläder i sängen och väntar på att lilltjejen ska komma dit. Lilltjejen har också en ***SPOILER*** röd luva på sig, så därför kallar jag henne för Rödluvan. Vad tror du att jag får för det manuset? Är det i överkant att begära $500 000 för det?
  5. jag är fortfarande intresserad över hur det går där borta i Hollywood? Har du sålt ditt manus än eller åker du fortfarande runt och tvingar människor att läsa det? Efter alla inlägg här så blir man nyfiken om vad som händer...
  6. ok! Tusen tack för ditt svar! Ska kolla in Röde Nt2 imorgon. Har man tur så hittar man den lite billigare här i Kina. Rödes videomic var jag också lite osäker på, så jag är glad att jag fick höra det från en annan person också! Nåja, vi får se vad det blir i slutändan. :)
  7. Hej! :) Jag ska köpa en mikrofon att ha på en boom till min nästa filminspelning. Först så tänkte jag saysa på en Röde Videomic, men sen upptäckte jag att det fanns en annan mic som hette Zoom h2, och som var trehundra kronor dyrare (Kinesiskt pris, i Sverige kostar den nästan 2000 kr) Jag ville bara veta era förslag på vilken mic som tar upp bäst dialog och ljud. Både med och utan vindskydd. Vi ska använda den för det mesta inomhus, men någon utomhus scen blir det nog också. Jag är i tillfället i Kina, så därför kan jag heller inte se på några tester på Youtube eftersom kineserna bestämde sig för att blockera sidan. Så därför har jag ingen aning om vilken mic som är bäst. Jobbigt va? Att inte ha tillgång till Youtube eller Facebook i Kina är jobbigare än vad man tror! men i alla fall... Men tack på förhand! :D (och snälla, inga "låt mig googla det åt dig" sidor, Det tar sjukt lång tid att få upp den sidan härifrån Kina!) :) Ha det bra!
  8. när det gäller att VLC (på mac) inte visar hela bilden så kan du trycka cmd + 3 , vilket förminskar bilden. Vill du sedan ha filmfilen i helskärm trycker du ner cmd + f
  9. Hej! Jag funderar på att köpa en kamera och fastnade för två stycken. Sony HDR-CX105 eller Sony HDR-X100E. Min gamla kamera som jag hade var väldigt högljud, och surrade hela tiden. Tyvärr fastnade surret på filmen, även om vi hade en mikrofon. Därför undrar jag om dessa två kameror är tystare och kanske så pass tysta att man inte hör något surr alls på filmen. Sedan vill jag veta om någon av er kanske har en av dessa kameror så att ni kan leda mig på rätt väg. :) Vilken har t.ex bäst batteritid? HDR-X100E hade manuell fokus, har CX105 det också? Tack för hjälpen!
×
×
  • Skapa nytt...